Ειδήσεις ΥγείαςΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

“Έφυγε” η Άντζελα Βερναδάκη! Θλίψη στην οικογένεια της AbbVie

Με βαθιά θλίψη η AbbVie, αποχαιρετά την  αγαπημένη τους συνάδελφο Άντζελα Βερναδάκη η οποία έφυγε από σήμερα το πρωί.

Η Άντζελα εργάστηκε για περισσότερα από 10 χρόνια στην AbbVie, συστήνοντας ουσιαστικά το τμήμα του Market Access & External Relations στο ελληνικό υποκατάστημα.

Μέσα από τον ηγετικό της ρόλο στο Management Team συνέβαλλε σημαντικά στην ανάδειξη του MA&ER ως στρατηγικού πυλώνα της εταιρίας, μέσα από καινοτόμες πρωτοβουλίες οι οποίες είχαν ως στόχο την πρόσβαση σε θεραπείες, τη βελτίωση της ζωής των ασθενών και τη βιωσιμότητα του συστήματος υγείας.

Η Άντζελα πίστευε πολύ στην ομάδα της και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για πολλούς συναδέλφους, στους οποίους έδωσε την ευκαιρία να μάθουν από εκείνη και να αναπτυχθούν.

Τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της εκφράζουν ο πρόεδρος της AbbVie, Άκης Αποστολίδης και η Μελίνα Θωμαΐδου επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι:

Θα τη θυμόμαστε και θα τη θαυμάζουμε πάντα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την ασθένειά της. Την αξιοπρέπεια, το πάθος της, την επιμονή, τη μαχητικότητα και τη μεγάλη αγάπη της για τη ζωή.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 11:00 το πρωί, στο Νέο Κοιμητήριο Άνω Γλυφάδας, τέρμα Μικράς Ασίας, Γλυφάδα 16562. .

Σχετικά Άρθρα

Back to top button