Πολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Έφυγε ο Γιώργος Καστρινάκης!

Πένθος για τη δημοσιογραφική οικογένεια αλλά και για την οικογένεια του αναπηρικού κινήματος.

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης ο δημοσιογράφος-αθλητικός συντάκτης αλλά και πολιτικός Γιώργος Καστρινάκης.

Ο Γιώργος Καστρινάκης που επί σειρά ετών έδινε μάχη για το κίνημα των ατόμων με αναπηρίες καθότι και ο ίδιος ήταν νεφροπαθής, νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο Λαικό νοσοκομείο με σοβαρή πάθηση.

Υπήρξε αθλητικός συντάκτης, πολιτικός καθότι υποψήφιος σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις, ενώ σε όλη του τη ζωή χαρακτηριζόταν από τους αγώνες που έδινε για το κίνημα των νεφροπαθών. Επί σειρά ετών ήταν πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών, ενώ υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρία και βασικό διοικητικό της στέλεχος επί εννιά χρόνια.

Ο Γιώργος Καστρινάκης γεννήθηκε στον Στύλο Χανίων Κρήτης το 1956 όπου και θα γίνει η κηδεία του. Εισήχθη στο Νομικό τμήμα της Νομικής Αθηνών το 1974 και δούλεψε σε όλη τη διάρκεια των σπουδών του ως συντάκτης του αθλητικού ρεπορτάζ με το οποίο ασχολήθηκε από 16 ετών (1972).

Ήταν τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Μικτού Διοικητικού Συμβουλίου και τακτικό μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου στον οποίο διετέλεσε επί 15ετία διοικητικό στέλεχος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button