ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ο Ευάγγελος Σπανός της Βιοιατρικής!

Τη μάχη με τον κορονοϊό έχασε ο ιδιοκτήτης της Βιοιατρικής Ευάγγελος Σπανός έπειτα από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό.
Ο Ευάγγελος Σπανός νοσηλευόταν επί πολλές ημέρες (κοντά έναν μήνα) στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  του Νοσοκομείο Σωτηρία όπου και τα τελευταία 24ωρα επιδεινώθηκε η κατάσταση του. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αρτηριακή υπέρταση, που τον κατέτασσε στις ευπαθείς ομάδες.

Ποιος ήταν

Ο Όμιλος της Βιοιατρικής που δημιούργησε ο Ευάγγελος Σπανός είναι δίκτυο του Ομίλου αποτελείται από 52 Διαγνωστικά Κέντρα, 3 Γενικές κλινικές και 8 Οδοντιατρεία.

O Ευάγγελος Σπανός γεννήθηκε το 1943 στη Σίνδο Θεσσαλονίκης και το 1969 πήρε το πτυχίο Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και 10 χρόνια μετά πήρε PhD στην Εργαστηριακή Ενδοκρινολογία, στο Πανεπιστήμιο Λονδίνου. Το 1981 ξεκίνησε την λειτουργία της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ και πέντε χρόνια μετά δημιουργήθηκε το πρώτο πολυδύναμο διαγνωστικό κέντρο στην Ελλάδα.

Το 2001 έγινε η εξαγορά της πρώτης κλινικής, ενώ το 2013 παρέλαβε το βραβείο του «αυτοδημιούργητου επιχειρηματία» από την Ernst & Young. Έχει κυκλοφορήσει τα βιβλία «Εργαστηριακή ενδοκρινολογία», «Κλινική χημεία» και «Εργαστηριακή διαγνωστική».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button