ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Έως τις 22 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για 12μηνη εργασία σε θέσεις Υγείας! Όλες οι πληροφορίες

Το υπουργείο Υγείας με υπουργική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη άνοιξε 4000 θέσεις εργασίας μέσω ΟΑΕΔ για 12 μήνες.
Ήδη μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις προκειμένου να συμμετάσχουν στην διαδικασία.

Πρόκειται για δημόσια Πρόσκληση, η οποία αφορά στην πρόσληψη προσωπικού στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας και στην κάλυψη 4.000 θέσεων, για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών με πλήρεις αποδοχές και κάλυψη όλων των επιδομάτων για το προσωπικό που τα δικαιούται. Η κατάθεση των δικαιολογητικών ξεκίνησε από τις 12μμ στις 12 Δεκεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση μέχρι και τις 22/12/2016.

Για το 12μηνο πρόγραμμα εξασφαλίστηκαν 65 εκατ. ευρώ ενώ αρχικά επρόκειτο να χρηματοδοτηθεί από τα χρήματα των τηλεοπτικών αδειών.

Οι θέσεις στον τομέα της Υγείας καταρτίστηκαν σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Περιφέρειες και τους φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας, με γνώμονα τις αντικειμενικές ανάγκες, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button