Ειδήσεις Υγείας

Αιμορροΐδες:10 λεπτά αρκούν για να γίνουν παρελθόν!

Η αιτία που ενεργοποιεί συνήθως το πρόβλημα είναι η ενδοκοιλιακή πίεση, όποτε και με όποιο τρόπο αυτή συμβεί. Γι΄αυτό και είναι σύνηθες το πρόβλημα να παρουσιάζεται στις εγκύους και τους παχύσαρκους ενώ μπορεί να παρουσιαστεί επίσης, στον οποιονδήποτε υποφέρει από δυσκοιλιότητα ή σε περιπτώσεις ατόμων που σήκωσαν απότομα μεγάλο βάρος.

Όταν η συντηρητική προσέγγιση δεν έχει αποτέλεσμα και το πρόβλημα παραμένει, παρά τις όποιες προσπάθειες αντιμετώπισης, τότε υπάρχει η λύση του laser  με την τεχνική HeLP, η οποία μπορεί να απαλλάξει τον ασθενή από το πρόβλημα μέσα σε μόλις 10 λεπτά.

Εφόσον όμως το πρόβλημα των αιμορροΐδωνείναι σε αρχόμενοστάδιο τότε μπορεί να αντιμετωπιστεί πολύ πιο εύκολα, με τη μέθοδο της περίδεσης με ελαστικούς δακτυλίους, η οποία εφαρμόζεται σε συνθήκες ιατρείου κι έχει πολύ χαμηλό κόστος, γεγονός που ενδιαφέρει ιδαίτερα τους πάσχοντες στις μέρες μας.

Αποτελεσματική αντιμετώπιση με laser σε 10 λεπτά!

Η τεχνική HeLP (Hemorhoid Laser Procedure) η οποία ενδείκνυται για τη θεραπεία αιμορροΐδων 2ου και 3ου βαθμού, δίνει τη δυνατότητα στους πάσχοντες από 2ου και 3ου βαθμού αιμορροΐδες, να απαλλαγούν άμεσα με μια διαδικασία που διαρκεί 10 λεπτά.

Όπως εξηγεί ο εξειδικευμένος ΓενικόςΧειρουργός, Δρ ΔημήτρηςΦιλίππου, “η μέθοδος είναι απλή, αναίμακτη και δεν πραγματοποιείται αφαίρεση ή εκτομή ιστού αλλά μόνο καταστροφή των αγγείων με φωτοπηξία.

Συγκεκριμένα με τη χρήση των υπερήχων εντοπίζεται το αγγείο και ο αιμορροϊδικός όζος και στη συνέχεια ασκείται ενέργεια από τη συσκευή laser με αποτέλεσμα ο όζος να συρρικνωθεί και το αγγείο να καταστραφεί φωτοδυναμικά.
Στη συνέχεια η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρις ότου καταστραφούν όλοι οι αιμορροϊδικοί όζοι.

Το τελικό αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται την πρώτη κιόλας εβδομάδα, ενώ η συρρίκνωση των όζων συνεχίζεται για αρκετό καιρό”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button