ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Αιτήσεις μέχρι 15 Οκτωβρίου για μετακινήσεις γιατρών στο ΕΚΕΠΥ! Όλες οι πληροφορίες

Ειδικότερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός απεύθυνε νέα πρόσκληση στο ιατρικό προσωπικό του ΕΣΥ που θέλει να εργάζεται στο ΕΚΕΠΥ, όπου ουσιαστικά γίνεται ο συντονισμός όλων των νοσοκομείων της χώρας αλλά και η διαχείριση των κλινών των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.
Πρόκειται για ένα κέντρο που λειτουργεί σε 24ωρη βάση ώστε να καλύπτονται και τυχόν έκτακτες περιπτώσεις ανά τη χώρα.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του υπουργείου Υγείας οι γιατροί του κλάδου ΕΣΥ πλην Συντονιστών Διευθυντών, μπορούν να δηλώσουν επιθυμία απασχόλησης στο ΕΚΕΠΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekepy@moh.gov.gr μέχρι την 15-10-2018.

Οι ενδιαφερόμενοι θα απασχοληθούν στο Κέντρο Επιχειρήσεων ΕΚΕΠΥ, προκειμένου να στελεχωθεί η Ιατρική Ομάδα του ΕΚΕΠΥ που θα διαχειρίζεται σε 24ωρη καθημερινή βάση τις εισαγωγές και την εν γένει διαχείριση των ασθενών στις ΜΕΘ.

Για την απασχόληση στο ΕΚΕΠΥ οι ιατροί αμείβονται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 140 του ν. 4472/2017 από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας. Επισημαίνεται ότι οι εφημερίες που πραγματοποιούν οι ιατροί Ε.Σ.Υ στο πλαίσιο της 24ωρης λειτουργίας του ΕΚΕΠΥ δεν συνυπολογίζονται στον αριθμό των εφημεριών της οργανικής τους θέσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόρισμα φωτιά για παράτυπες προσλήψεις στο ΕΚΕΠΥ! Όλες οι λεπτομέρειες

Μπόνους και διπλάσιο μισθό για γιατρούς και οδοντιάτρους που θα εργαστούν στους πρόσφυγες!

Νοσοκομεία με δικά τους μαγειρεία! Τι σχεδιάζει το υπ.Υγείας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button