ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε ιατρεία μεγαλογιατρών στο κέντρο της Αθήνας! Όλες οι πληροφορίες

«Φύλλο και φτερό» κάνουν στελέχη της οικονομικής αστυνομίας μαζί με ελεγκτικά όργανα υπεύθυνα για φορολογικές παραβάσεις, ιατρεία μεγαλογιατρών.

Τα μικτά κλιμάκια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του HealthReport.gr, σαρώνουν τα τελευταία 24ωρα όλο το κέντρο της πρωτεύουσας και ειδικά τις κεντρικές λεωφόρους και το Κολωνάκι όπου βρίσκονται τα περισσότερα ιατρεία γνωστών γιατρών.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr, την περασμένη εβδομάδα οι ελεγκτές εισέβαλαν σε ιατρείο γνωστού καθηγητή προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έκοβε αποδείξεις.

 

 

 

 

 

 

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι με τις τελευταίες ρυθμίσεις της κυβέρνησης με τις οποίες οι αποδείξεις για ιατρικές υπηρεσίες δεν προσμετρώνται στο αφορολόγητο, ελάχιστοι είναι οι γιατροί που είναι απολύτως συνεπείς και κόβουν αποδείξεις για κάθε υπηρεσία που παρέχουν, αφού άλλωστε και οι ίδιοι οι ασθενείς δεν τις ζητούν αφού δεν μπορούν να τις αξιοποιήσουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι τους τελευταίους μήνες οι έλεγχοι του παλαιού ΣΔΟΕ είχαν περιορισθεί εάν στα ιατρεία υπάρχουν μηχανήματα για κάρτες. Δείτε ΕΔΩ όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ: “Σαρωτικοί έλεγχοι για POS στα ιατρεία! Αρχίζει το κυνήγι για «μαύρο χρήμα»

Πάντως στην περίπτωση που γιατρός εντοπισθεί να μην έχει κόψει αποδείξεις για ασθενή, τα πρόστιμα που προβλέπονται είναι ιδιαιτέρως αυστηρά ενώ μπορεί να επιβληθεί ακόμη και λουκέτο κάποιων μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαρώνει το ΣΔΟΕ τα διαγνωστικά εργαστήρια Χριστουγεννιάτικα! Έκτακτοι έλεγχοι για εξετάσεις και παραπεμπτικά

Στο γιατρό με πιστωτική! Έρχονται τα υποχρεωτικά POS στα ιατρεία

Στον «αέρα» τα προσωπικά δεδομένα των ασθενών! Τι μέτρα λαμβάνουν νοσοκομεία, κλινικές, διαγνωστικά με αφορμή τους νέους κανόνες της Ε.Ε.

Μαζικές αγωγές νοσοκομειακών γιατρών για αναδρομικά και αναπροσαρμογή μισθών! Καμία δέσμευση από υπ.Υγείας

Πως αμείβονται οι γιατροί στο εξωτερικό και πως στην Ελλάδα! Οι νέες κουρεμένες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ που άναψαν φωτιές

Σχετικά Άρθρα

Back to top button