Πολιτική Υγείας

Αλλάζει ο κανονισμός παροχών του ΕΟΠΥΥ με παρέμβαση Βορίδη! Η κόντρα με τον πρόεδρο

Από τη μία ο Μάκης Βορίδης βγήκε με …κουρέματα κάθε λογής στις διαγνωστικές εξετάσεις και από την άλλη η πρόταση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ για τον νέο κανονισμό παροχών προβλέπει ακριβώς τα αντίθετα. Οι διαφωνίες άλλωστε των δύο ανδρών σε διάφορα θέματα είναι γνωστές και επιβεβαιώθηκαν και με τη δημοσιοποίηση της πρότασης Κοντού για το νέο κανονισμό παροχών.

Βέβαια ο Μάκης Βορίδης
όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του healthreport.gr
ενημέρωσε για τη …διαφορετική προσέγγιση και το γραφείο του πρωθυπουργού. Έτσι αθόρυβα θα προχωρήσει και στις αλλαγές στο νέο κανονισμό παροχών που πρότεινε ο υφιστάμενός του Δημήτρης Κοντός.

Βέβαια η άποψη του Μάκη Βορίδη που θα κυριαρχήσει όπως είναι αναμενόμενο, θα είναι εξαιρετικά επιβαρυντική για τους ασφαλισμένους καθώς όσες δωρεάν εξετάσεις κουρεύει ο υπουργός Υγείας τόσες θα χρειαστεί να πληρώνουν από την τσέπη τους.

Ωστόσο η διαφωνία αυτή φαίνεται πως θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για τον Μάκη Βορίδη για να απομακρύνει μια ώρα αρχύτερα τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Δημήτρη Κοντό, κάτι για το οποίο έχει πάρει το πράσινο φως και από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button