Αλλάζει ο χρόνος επίσκεψης για τους γιατρούς στις ΤΟΜΥ! Τι προβλέπεται

Ειδικότερα με νέα εγκύκλιο του το υπουργείο Υγείας θέτει συγκεκριμένα χρονικά όρια για τις προγραμματισμένες επισκέψεις στις ΤΟΜΥ και την εξέταση που πρεπει να πραγματοποιούν στους ασθενείς.

Και αυτό διότι όπως τονίζεται υπάρχει ανάγκη για ενιαία ρύθμιση της χρονικής διάρκειας των “προγραμματισμένων επισκέψεων των ληπτών υπηρεσιών υγείας στους Οικογενειακούς Ιατρούς των Τ.ΟΜ.Υ.“.

Στο μεταξύ όμως έχουν αλλάξει και άλλα κριτήρια για τις ΤΟΜΥ και τις προσλήψεις. Διαβάστε ΕΔΩ τις λεπτομέρειες: “Άλλαξαν τα κριτήρια για πρόσληψη στις ΤΟΜΥ! Όλη η νέα μοριοδότηση”

Όπως περιγράφεται στην απόφαση, η χρονική διάρκεια των προγραμματισμένων επισκέψεων των ιατρικών ειδικοτήτων Γενικής Ιατρικής και Παθολογίας καθορίζεται στα δεκαπέντε λεπτά ενώ για την ειδικότητα της παιδιατρικής, καθορίζεται στα είκοσι (20) λεπτά.

Ειδικότερα για το πρώτο ραντεβού ο χρόνος διάρκειας ορίζεται σε 30 λεπτά, προκειμένου να συμπληρωθεί το σχετικό ιστορικό και η ολοκλήρωση της εγγραφής στον οικογενειακό ιατρό. Σε κάθε περίπτωση, η διάρκεια του χρόνου εξέτασης του κάθε ασθενούς εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας του και
υπόκειται στην επιστημονική κρίση του ιατρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλαξαν τα κριτήρια για πρόσληψη στις ΤΟΜΥ! Όλη η νέα μοριοδότηση

Νέα προκήρυξη για τους γιατρούς στις ΤΟΜΥ! Όλες οι προϋποθέσεις

HR:
Σχετικά άρθρα

Ο ιστότοπος healthreport.gr χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα