Επιχειρηματικά Νέα

Αλλαγές στο τμήμα επικοινωνίας της Novartis!

Ειδικότερα η Novartis Hellas, ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση του τμήματος Επικοινωνίας το οποίο τίθεται σε ισχύ από 1/1/2016:
Συγκεκριμένα:

• Η Άννα Μουρίκη, Senior Patient Advocacy Manager, προάγεται στο ρόλο της Oncology Communications & Patient Relations Head, στη θέση της Κατερίνας Κόντζαλη, η οποία μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον ελληνικό οργανισμό, μετακινείται στη διευθυντική θέση Head Corporate Responsibility Communications & Advocacy, στο τμήμα Corporate Brand and Reputation Management στα κεντρικά του ομίλου στη Βασιλεία.

Η Α. Μουρίκη είναι απόφοιτη του τμήματος Γεωλογίας του ΕΚΠΑ, με μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας από το Nottingham Τrent University, διαθέτει προϋπηρεσία 22 χρόνια στον όμιλο και μεγάλη εμπειρία σε διαφορετικούς ρόλους αυξημένης ευθύνης.

• Δημιουργείται νέα θέση External Communications & Patient Advocacy Manager GenMed, την οποία αναλαμβάνει η Nατάσα Χατζηπρίμου. Με πτυχίο Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και μεταπτυχιακό τίτλο στο Φαρμακευτικό Marketing από το Πανεπιστήμιο Πατρών, η Ν. Χατζηπρίμου διαθέτει δεκαετή προϋπηρεσία στο φαρμακευτικό κλάδο και πενταετή στη Novartis Hellas.

Προέρχεται από τη θέση Brand Manager στο τμήμα Ανοσολογίας & Δερματολογίας, όπου υλοποίησε με επιτυχία την εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας».

• Επίσης, η Novartis ευχαριστεί θερμά την Κέλυ Σταυροπούλου, Commercial Communications Manager, η οποία αποχωρεί από την Novartis στα τέλη Ιανουαρίου και της εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button