ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Αλλαγή στέγης χωρίς ενοίκιο για το ΠΕΔΥ Αλίμου! Που μεταφέρθηκε

Ειδικότερα στο πλαίσιο της μεταστέγασης όλων των Μονάδων Υγείας από παλαιά και μισθωμένα κτήρια, σε ιδιόκτητα ή παραχωρούμενα ακίνητα δημοσίων φορέων, τα οποία πληρούν σύγχρονες προδιαγραφές αισθητικής και ασφάλειας, η 1η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η μεταστέγαση του Τοπικού Ιατρείου Αλίμου, που λειτουργούσε σε μισθωμένο ακίνητο επί της οδού Αγίου Γερασίμου1, επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό της ΔΥΠΕ με ενοίκιο ύψους 14.475,88 ευρώ μηνιαίως.

Το Τοπικό Ιατρείο εγκαταστάθηκε σε χώρο που παραχωρήθηκε δωρεάν γι’ αυτό το σκοπό από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επί της οδού Τσουκανέλη 7, στον Άλιμο.

ΠΕΔΥ

Να σημειωθεί ότι στο Τοπικό Ιατρείο Αλίμου λειτουργούν Ιατρεία των παρακάτω ειδικοτήτων:

Καρδιολογικό, Παθολογικό, Οφθαλμολογικό, Ωτορινολαρυγγολογικό, Χειρουργικό, Νευρολογικό, Γυναικολογικό, Δερματολογικό, ενώ πραγματοποιούνται εξετάσεις test-pap, αιματολογικές και κυτταρολογικές.

Οι πολίτες μπορούν να ρυθμίζουν δωρεάν τα ραντεβού τους στην ηλεκτρονική σελίδα http://rdv.ehealthnet.gr ή τηλεφωνικά, καλώντας τα 5-ψήφια νούμερα για τα ιατρεία του ΠΕΔΥ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button