ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Αλλαγή φρουράς στο ΕΚΑΒ! Δείτε το προφίλ του νέου προέδρου

Ο νέος πρόεδρος είναι γνώστης του ΕΚΑΒ καθότι στέλεχος του φορέα από τη Θεσσαλονίκη.
Με Υπουργική Απόφαση ορίσθηκε επικεφαλής του ΕΚΑΒ ο Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, που θα είναι Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.).

Ο Κ. Καρακατσιανόπουλος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανολογίας, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Καβάλας και του Τμήματος Προγραμματιστών τού Thessaloniki Institute of Technology. Εργάζεται ως υπεύθυνος του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, διδάσκει στο ΙΕΚ και είναι Αξιολογητής Ιδιωτικών Κ.Τ.Ε.Ο. του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης.

Όπως τονίζεται από το υπουργείο Υγείας, ο Κ. Καρακατσιανόπουλος αποτελεί ιδανική επιλογή για τη θέση του προέδρου του ΔΣ, καθώς γνωρίζει όσο λίγοι τον Οργανισμό, τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητές του.

«Το όραμα και τα σχέδιά του για την αναγκαία αναδιοργάνωση του ΕΚΑΒ είναι σε απόλυτη συμφωνία με το στόχο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για άμεση αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του ΕΚΑΒ που ως γνωστόν είναι ο μοναδικός δημόσιος φορέας επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στη χώρα» αναφέρεται χαρακτηριστικά από το υπουργείο Υγείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button