Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Αμήχανες στιγμές του σεξ: Που οφείλονται και πως θα τις ξεπεράσετε;

Όλοι έχουν τις άτυχες στιγμές τους. Όταν όμως αυτές συμβαίνουν στην ερωτική ζωή τότε τα πράγματα δυσκολεύουν.Οι πιο συχνές άβολες καταστάσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες συνήθως οι γυναίκες είναι:

Μυρωδιά «στα χαμηλά σημεία»

Ο κόλπος, σύμφωνα με τους ειδικούς υγείας, είναι αυτοκαθαριζόμενος και η παραγωγή από τον οργανισμό γαλακτικού οξέος τον κρατάει καθαρό. Σε συγκεκριμένες όμως ημέρες του κύκλου ο κόλπος μπορεί να έχει εντονότερη μυρωδιά, αυτό όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Παρόλα αυτά στην περίπτωση που διαπιστώσετε ότι η μυρωδιά είναι πάρα πολύ έντονη και παράγονται κολλώδη υγρά, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα τον γυναικολόγο αφού κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει μόλυνση και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Κακοσμία στόματος

Η δυσάρεστη αναπνοή έχει ενοχοποιηθεί από τους επιστήμονες ως ένας από τους κύριους παράγοντες που ο/η σύντροφος μπορεί να μην θέλει ερωτικές περιπτύξεις.

Μήπως μυρίζουν τα πόδια;

Όσο και εάν πλένετε τα πόδια αυτά εξακολοθούν να μυρίζουν. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να έχετε προσβληθεί από μύκητες και καλό θα είναι να αναζητήσετε ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Προσπαθήστε να φοράτε παπούτσια που αερίζουν επαρκώς τα πόδια σας για να βάλετε stop στο πρόβλημα αυτό.

Κλάματα

Η συναισθηματική ένταση που παράγεται κατά τη διάρκεια μιας συνεύρεσης μπορεί να προκαλέσει… κλάματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button