ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Αμετακίνητο το δίδυμο των Κρητικών στο υπ. Υγείας!

Κρατήθηκε τελικώς το δίδυμο των Κρητικών στο υπουργείο Υγείας παρά τα σενάρια που κυκλοφορούσαν για μετακίνηση του αν. υπουργού Υγείας Π.Πολάκη στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του HealthReport.gr υπήρχαν σκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου ο Παύλος Πολάκης να μετακομίσει στην πλατεία Βάθης αλλά τελικά κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει στη θέση του, αν και οι σχέσεις του με τον Ανδρέα Ξανθό δεν είναι και οι καλύτερες!

Δείτε ΕΔΩ ενδεικτικά ένα περιστατικό: «Παρασκήνια: Το μεγάλο κόλπο Ξανθού με τα φάρμακα που έκανε έξω φρενών τον Πολάκη!”

Επίσης οι αρχικοί σχεδιασμοί να γίνει «κάτοικος» της οδού Αριστοτέλους η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, δεν ευοδώθηκαν και τελικά αποφασίστηκε η πρώην υπουργός Υγείας να αναλάβει  τα ηνία του υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Από την άλλη πλευρά ο ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα από το Δημήτρη Τζανακόπουλο δεν έκρυβε καμία έκπληξη για τον Ανδρέα Ξανθό, ο οποίος φαίνεται πως συνεχίζει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού καθώς το έργο του κρίνεται θετικό ενώ κρατά χαμηλό προφίλ.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button