Ειδήσεις ΥγείαςΟμορφιά

Ανακαλύψτε εαν πάσχετε από φλεβικές παθήσεις! Δωρεάν εξετάσεις

 

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, στο πλαίσιο του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο τηλέφωνο 210 36 45 629 ή να στείλουν την δήλωση συμμετοχής που θα βρουν στο site: http://www.eventbrite.com/e/14o-tickets-15110887070?aff=eac2 ,στο fax: 210 3644 441 ή στο email: info@apr.com.gr

 

Απο τις συχνότερες φλεβικές παθήσεις είναι οι ευρειαγγείες, οι κιρσοί, τα οιδήματα και σπανιότερα η φλεβική θρόμβωση, η φλεβική ανεπάρκεια και τα φλεβικά έλκη.

 

Ο παρακλινικός έλεγχος που γίνεται αποσκοπεί στην εξέταση του ασθενούς, την εκτίμηση της βαρύτητας της βλάβης και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler) ή και με τη βοήθεια απεικονιστικών μεθόδων (Triplex), όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η θεραπευτική τακτική.

 

Να σημειωθεί ότι πολλές φορές η διάγνωση των φλεβικών παθήσεων είναι εξαιρετικά δύσκολη, εξαιτίας της άγνοιας και της έλλειψης συμπτωμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button