ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Ανακοινώνεται την ερχόμενη εβδομάδα ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΦ! Όλες οι πληροφορίες

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Αρχική > Άρθρα > Ανακοινώνεται την ερχόμενη εβδομάδα ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΦ! Όλες οι πληροφορίες

Το όνομα του νέου Προέδρου του ΕΟΦ αναμένεται να ανακοινώσει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας την ερχόμενη εβδομάδα όπως αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr. Το στέλεχος που θα αναλάβει τη σημαντική θέση και θα έχει καθοριστική αρμοδιότητα για τα φάρμακα, έχει «κλειδώσει» τις τελευταίες ημέρες μετά από πολλά ονόματα που «έπαιξαν» για τον συγκεκριμένο Οργανισμό.

Βέβαια το όνομά του «μαγειρευόταν» εδώ και καιρό, ενώ δόθηκε και το πράσινο φως από το Μέγαρο Μαξίμου. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε γράψει το HealthReport.gr: «Έρχεται εντός των ημέρων νέος Πρόεδρος στον ΕΟΦ! Όλες οι πληροφορίες»

Ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΦ σχετίζεται με την ευρύτερη έννοια με το χώρο της υγείας, περιγράφουν πηγές του HealthReport.gr, παρότι δεν είναι από τα στελέχη που θα ανέμενε κανείς να διορισθούν. Πάντως οι δύο Αντιπρόεδροι του ΕΟΦ που θα διορισθούν είναι άνθρωποι που γνωρίζουν το αντικείμενο του φαρμάκου, ώστε να συμβάλουν και στα διαδικαστικά που απαιτεί ο ΕΟΦ, σημειώνουν καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr.

Η φαρμακευτική αγορά αναμένει εβδομάδες τώρα τη νέα Διοίκηση του ΕΟΦ δεδομένου ότι εκκρεμεί το νέο Δελτίο Τιμών αλλά και η εισαγωγή των νέων φαρμάκων στην ελληνική αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαπραγματεύσεις τιμών στα φάρμακα με διαδικασίες εξπρές και με βάση την αποτελεσματικότητα! Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο Κικίλια

Δελτίο Τιμών και νέα φάρμακα μέχρι τον Νοέμβριο! Τι σχεδιάζει το υπουργείο Υγείας

ΕΟΦ: «Μπόνους» 700.000 ευρώ στους υπαλλήλους! Ποιοι το δικαιούνται

Σχετικά Άρθρα

Back to top button