Επιχειρηματικά Νέα

Αναστάτωση στους ασθενείς με τον νέο κανονισμό προστασίας δεδομένων! Τι απαντά το ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ

Οι εταιρείες του ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ως πάροχοι υπηρεσιών υγείας, συλλέγουν και επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα των φυσικών προσώπων που προσέρχονται στις εγκαταστάσεις μας, σύμφωνα με το νόμο και τη μεταξύ μας σύμβαση.

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ τηρώντας πιστά τις διατάξεις του ΓΚΠΔ, ο οποίος ισχύει καθολικά στις χώρες της Ε.Ε. από 25-5-2018 και τις αρχές του Κανονισμού, μεταξύ άλλων αυτές της διαφάνειας και νομιμότητας, τις οποίες ο κανονισμός επιτάσσει, ενημερώνει ως οφείλει, με απόλυτη διαφάνεια, όπως άλλωστε υποχρεούνται να πράττουν όλοι οι ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς υγείας (Νοσοκομεία – Κλινικές – Διαγνωστικά κέντρα) εγγράφως, όλους τους προσερχόμενους για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους και αυτών των ειδικών κατηγοριών (δεδομένα υγείας) καθώς και για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων τους.

 

 

 

 

 

 

Ουδέποτε οι εταιρείες του ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ προέβησαν σε εκβιασμό για την αποδοχή της πολιτικής προστασίας δεδομένων την οποία εφαρμόζουν, όπως ψευδώς διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μαζικής ενημέρωσης. Η επιλογή των εταιρειών μας για την παροχή των υπηρεσιών υγείας, εναπόκειται στην απόλυτα ελεύθερη βούληση του καθενός.

Οι εταιρείες του ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ σέβονται τα προσωπικά δεδομένα των φυσικών προσώπων, τα οποία διαφυλάττουν ως οφείλουν, με όλα τα απαραίτητα και επιβαλλόμενα από τον Κανονισμό τεχνικά και οργανωτικά μέτρα. Οιαδήποτε παρερμηνεία των εντύπων μας, μόνο ως κακόβουλη μπορεί να εκληφθεί. Η τήρηση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ( GDPR) δεν αποτελεί εκβιασμό καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button