Πολιτική Υγείας

Ανασχηματίζεται …ο Άδωνις; Τα σενάρια, οι «υποψήφιοι» και οι φήμες

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Άρη Σπηλιωτόπουλου για το Δήμο της Αθήνας το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη που είχε συζητηθεί εντόνως ακόμη και για αυτή τη θέση, διαγράφεται από το …πλάνο της φημολογίας.

Δεν είναι άλλωστε λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του για τον νέο ΕΟΠΥΥ και το ΠΕΔΥ, το Μέγαρο Μαξίμου έχει άλλα σχέδια για τον υπουργός Υγείας. Πολλοί αναφέρουν ότι το όνομά του «έπαιζε» ακόμη και για την περιφέρεια Αττικής, έστω κι αν εκείνος δεν το επιθυμεί.

Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι στα σχέδια Σαμαρά είναι να παίξει το χαρτί Άδωνι ακόμη και στις Ευρωεκλογές. Όπως και να χει πολλοί τοποθετούν τον κ.Γεωργιάδη εκτός οδού Αριστοτέλους και υπουργείου Υγείας.

Μάλιστα μιλούν και για ενδιαφερόμενους με κυριότερο τον γαλάζιο Βουλευτή και γιατρό Κώστα Μαρκόπουλο που φαίνεται να έχει κάνει κάποιες συνομιλίες με το Μέξαρο Μαξίμου. Βέβαια δε λείπουν και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θα ήθελαν να εγκατασταθούν στο υπουργείο Υγείας, δεδομένου πως προσφέρει στον …ένοικό του φήμη και με το παραπάνω. Έστω κι αν τα προβλήματα πνίγουν την Υγεία.

Πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως αναφέρουν πληροφορίες του healthreport.gr είναι προετοιμασμένος για τα πάντα έστω κι αν θα επιθυμούσε να παραμείνει στο υπουργείο Υγείας. Δεν είναι λίγοι που υποστηρίζουν ότι προσπαθεί εξαιτίας αυτού να κλείσει και κάποια θέματα που επείγουν άρον άρον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button