ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείαςΦάρμακα

Ανοίγει ξανά ο φάκελος με τις έρευνες για τα κλεμμένα αντικαρκινικά φάρμακα! Όλες οι πληροφορίες

Νέες έρευνες ξεκινούν για κλεμμένα αντικαρκινικά φάρμακα αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr, καθώς είχαν ατονήσει το τελευταίο διάστημα μετά τις συλλήψεις και τους εντοπισμούς των προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα της παράνομης διακίνησης των φαρμάκων.

Ήδη όπως αναφέρουν πηγές του HealthReport.gr οι υγειονομικές αρχές έχουν ξεκινήσει νέες επαφές με ανθρώπους τόσο της Γερμανίας όσο και άλλων Ευρωπαϊκών χωρών προκειμένου να συλλέξουν νέες πληροφορίες για την παράνομη διακίνηση των σκευασμάτων, μετά και τις νέες αναφορές των Γερμανικών ΜΜΕ.

Πάντως αξιοσημείωτο είναι πως γυναίκα πρόσωπο- κλειδί είχε ενημερώσει πρώτα το υπουργείο Υγείας εδώ και τρία χρόνια ότι η παράνομη δράση του κυκλώματος έφθανε μέχρι τη Γερμανία. Διαβάστε ΕΔΩ τις λεπτομέρειες: “Δείτε ποιος αποκάλυψε το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα!”

Νέες έρευνες

Στο μεταξύ όμως αναμένεται να ξεκινήσουν και άλλες έρευνες σε φαρμακαποθήκες και φαρμακεία για τα οποία οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία ότι μπορεί να έχουν κάποια συμμετοχή σε παράνομες εξαγωγές και κλοπές αντικαρκινικών φαρμάκων.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες επανήλθε το θέμα στα Γερμανικά ΜΜΕ που κάνουν εκτενείς αναφορές για τα κλεμμένα αντικαρκινικά φάρμακα, αναζητώντας ευθύνες σε πολιτικό επίπεδο αφού είναι άγνωστο τελικά εάν τα φάρμακα που έφθασαν στη Γερμανία από την Ελλάδα είναι πλέον αποτελεσματικά ή τέθηκαν σε κίνδυνο ζωές ασθενών. Και αυτό κυρίως λόγω των συνθηκών μεταφοράς τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο στόχαστρο και άλλοι γιατροί και στελέχη του ΕΟΠΥΥ για την παράνομη πώληση ακριβών φαρμάκων!

Τι δείχνει πόρισμα φωτιά των “ράμπο υγείας” για μεγάλη ιδιωτική κλινική και παράνομη διακίνηση αντικαρκινικών φαρμάκων!

“Κόπηκαν” 4 νέα σωτήρια φάρμακα για τον καρκίνο από την Ελλάδα! Γιατί δεν εισάγονται

Σχετικά Άρθρα

Back to top button