Κορονοϊός και Αθλητισμός

Ανοίγει σήμερα το ΕΡΓΑΝΗ για την πληρωμή των 800 ευρώ!

Σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις πληροφορίες από το υπουργείο Εργασίας, θα δοθεί η δυνατότητα και στα αθλητικά σωματεία να δηλωθούν ώστε να τύχουν των ευεργετημάτων του μηχανισμού στήριξης από την αναστολή λειτουργίας των γυμναστηρίων.

Εκ παραλλήλου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα μπορούν οι προπονητές που εργάζονταν σε αθλητικά σωματεία που ανέστειλαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους να δηλωθούν στο σύστημα αφού θα ανοίξει και αυτή η εφαρμογή εντός του ΕΡΓΑΝΗ.

Αναλυτικότερα όπως προκύπτει από σχετική διασταυρωμένη πληροφόρηση από το μεσημέρι (δεν έχει διευκρινιστεί η ώρα) θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία η δυνατότητα υποβολής των απαραίτητων εντύπων στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ. Σκοπός είναι να δηλώσουν οι υπεύθυνοι των αθλητικών σωματείων την κατηγορία στην οποία εντάσσονται και τους εργαζόμενους που έχουν εντάξει σε αναστολή των συμβάσεων εργασίας τους.

Το healthreport.gr και ο Τζώρτζης Ρούσσος θα σας ενημερώσουν άμεσα όταν θα ανοίξει το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους εργαζόμενους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button