Ειδήσεις ΥγείαςΠαιδί

Οι πιο εντυπωσιακοί παιδικοί αξονικοί τομογράφοι του κόσμου που μειώνουν το άγχος των ασθενών! (ΦΩΤΟ)

Σε μια προσπάθεια μεγάλες κλινικές του εξωτερικού να αποβάλλουν το άγχος και να κάνουν ευχάριστη την παρουσία των παιδιών στο νοσοκομείο αγοράζουν μηχανήματα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα δύο μεγάλων παιδιατρικών νοσοκομείων της Αμερικής, σε Νέα Υόρκη και Σικάγο, όπου οι αξονικοί τους τομογράφοι θυμίζουν παιδικούς ήρωες…

Σύμφωνα μάλιστα με τους γιατρούς, έχει αυξηθεί κατακόρυφα η ζήτηση των συγκεκριμένων μηχανημάτων, γιατί κάνει τα παιδιά να ονειρεύονται και να δημιουργούν το δικό τους παραμύθι κατα την διάρκεια της εξέτασης.

Αξονικός τομογράφος στο παιδιατρικό νοσοκομείο New York Presbyterian Morgan Stanley.

 

00000π00ππ

 

Οι μικροί ασθενείς απολαμβάνουν την εξέταση στον τομογράφο- πειρατικό καράβι, δηλώνει ο επικεφαλής του τμήματος Ακτινολογίας του νοσοκομείου, Δρ Carrie Ruzal-Shapiro.

 

παιδικος αξονικος τομογραφος

 

Τα παιδιά δεν θέλουν να τελειώσει η εξέταση και τους παρακαλάνε να την ξανακάνουν, λένε οι χειριστές των μηχανημάτων,τονίζοντας ότι πλέον δεν υπάρχουν κλάματα κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

 

Παιδικος Αξονικος τομογραφος

 

Εκτός από τον αξονικό τομογράφο, όλη η διακόσμηση του δωματίου που πραγματοποιούνται οι εξετάζεις στο παιδιατρικό νοσοκομείο New York Presbyterian Morgan Stanley, της Νέας Υόρκης, κινείται στο ίδιο ύφος.

 

Παιδιατρικο νοσοκομειο Αμερικης

 

Με αντίστοιχο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι μικροί ασθενείς και στο Children’s Hospital of Chicago τον αξονικό τομογράφο – υποβρύχιο.

 

Παιδιατρικο νοσοκομειο Σικαγο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button