Πολιτική Υγείας

Απίστευτη προειδοποίηση: Έχετε συμπτώματα γρίπης; Μην έρχεστε στο νοσοκομείο! (ΦΩΤΟ)

 

Σε μια απίστευτη προειδοποίηση σε όσους μπορεί να έχουν ένα απλό κρυολόγημα ή έχουν γρίπη προχώρησε η Επιτροπή Λοιμώξεων στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός .

 

Οι ασθενείς που παρουσιάζουν συμπτώματα όπως καταρροή, βήχα ή πυρετό που μπορεί όμως να προέρχονται από μια απλή ίωση ή από ένα κρυολόγημα, δε θα πρέπει να προσέρχονται στο νοσοκομείο.

 

Με έγγραφο που έχει τοιχοκολλήσει στους διαδρόμους του νοσοκομείου, η Επιτροπή Λοιμώξεων προειδοποιεί ώστε να μην περνούν την είσοδο οι ασθενείς με συμπτωματα που θυμίζουν γρίπη. Βέβαια είναι αξιοσημείωτο πως τα συμπτώματα της γρίπης είναι ίδια με αυτά ενός απλού κρυολογήματος και συνεπώς οι ασθενείς αν δεν έχουν εξετασθεί δεν μπορούν να γνωρίζουν εάν έχουν τον ιό της γρίπης ή όχι.

 

Και είναι να απορεί κανείς, αν ένας ασθενής θέλει να εξετασθεί για άλλο νόσημα ή εμφανίζει ένα απλό κρυολόγημα θα πρέπει να αποφεύγει την επίσκεψη στο νοσηλευτικό ίδρυμα; Εκτός αυτού φαίνεται πως η επιτροπή λοιμώξεων ρίχνει το …μπαλάκι της ευθύνης στους ασθενείς που προσέρχονται στον Ευαγγελισμό για τυχόν διασπορά του ιού της γρίπης, χωρίς η ίδια βέβαια να έχει λάβει κάποια μέτρα για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.

 

Δείτε στην εικόνα παρακάτω την τοιχοκολλημένη προειδοποίηση στον Ευαγγελισμό

 

04bfc57d-5f21-4bff-97bb-2aabbd517aff

Σχετικά Άρθρα

Back to top button