ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Απίστευτο: Η μετάθεση της χρονιάς στο ΕΣΥ! Από ακτινολογικό τμήμα νοσοκομείου σε …εκκλησία!

Και τι δεν εφευρίσκουν ποια οι αρμόδιοι της κυβέρνησης και του υπουργείου υγείας για να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους μέσα στα νοσοκομεία.

Η αποκάλυψη του HealthReport.gr κάνει ακόμη και τους πιο …έμπειρους να τρίβουν τα μάτια τους για την εφευρετικότητα των αρμόδιων αρχών.

Στον …Ιερό Ναό του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, εκεί όπου προσεύχονται ασθενείς και συγγενείς, θα απασχολείται από δω και πέρα τεχνολόγος που μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στο ακτινολογικό τμήμα της Πολυκλινικής που ανήκει στον Ευαγγελισμό. Οι αρμόδιοι βέβαια λένε στο HealthReport.gr ότι ήταν η μοναδική λύση.

Και να πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.

Η εντολή ήρθε μόλις πριν λίγα 24ωρα και ήταν σαφής: η συγκεκριμένη εργαζόμενη πρέπει να μετακινηθεί στην εκκλησία του Ευαγγελισμού!

Ευαγγελισμός Εκκλησία

Η είδηση έσκασε σα βόμβα στους κύκλους των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό, καθότι το ακτινολογικό τμήμα του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας όπου θα μπορούσε να μεταφερθεί η εργαζόμενη, παρουσιάζει τραγικές ελλείψεις προσωπικού.

Είναι ενδεικτικό ότι στους περίπου 25 εργαζόμενους του τμήματος οφείλονται κοντά στις 500 ημέρες ρεπό, ενώ οι φετινές άδειες του 2015 δεν έχουν δοθεί ακόμη. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν ακόμη πάρει όλες τις ημέρες άδειας που δικαιούνται από το 2014.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης πως όσοι εργάζονται στο ακτινολογικό τμήμα του Ευαγγελισμού αναγκάζονται σε κάθε εφημερία να κάνουν περί τις 300 ακτινολογικές εξετάσεις ο καθένας (πολλαπλές σε κάθε ασθενή).
Άλλωστε σε κάθε εφημερία του μεγαλύτερου Νοσοκομείου της χώρας περνούν την πύλη του περί τα 1500 άτομα.

Με βάση πάντως το έγγραφο που παρουσιάζει το HealthReport.gr, η εντολή ήρθε στις 20 Νοεμβρίου και αναφέρει: αποφασίζουμε τη μετακίνηση της υπαλλήλου …κλάδου ΔΕ χειριστών –Εμφανιστών του «ΓΝΑ Ευαγγελισμός –Οφθαλμιατρείο- Πολυκλινική» από το ακτινοδιαγνωστικό τμήμα της Οργανικής Μονάδας «Πολυκλινικής» στον Ιερό Ναό της Οργανικής Μονάδας ο «Ευαγγελισμός».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ HealthReport.gr

eggarfo eva

Ωστόσο σύμφωνα το ρεπορτάζ του HealthReport.gr, η συγκεκριμένη εργαζόμενη παρουσιάζει προβλήματα υγείας και οι αρμόδιοι υποστηρίζουν ότι μεταφέρθηκε στην εκκλησία του νοσοκομείου επειδή δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί αλλού.

Οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν ότι η υπάλληλος διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν το πρόβλημα υγείας της, ενώ στο παρελθόν είχε επιχειρηθεί να αξιοποιηθεί σε άλλες διοικητικές θέσεις, αλλά κρίθηκε ότι ήταν αναποτελεσματική λύση.

Από την άλλη όμως πολλοί εργαζόμενοι εκτιμούν ότι θα μπορούσε να μεταφερθεί σε άλλη θέση, όπου σήμερα το νοσοκομείο παρουσιάζει μεγάλα κενά και δυσλειτουργίες λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Δείτε ΕΔΩ τι απαντά η διοίκηση του Ευαγγελισμού στην αποκάλυψη του HealthReport.gr: “Τι απαντά η διοίκηση του Ευαγγελισμού για τη μετάθεση υπαλλήλου στην εκκλησία του νοσοκομείου!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκίνησε η αξιολόγηση των διοικητών νοσοκομείων! Όλο το παρασκήνιο από την εξέταση του ενός…τετάρτου

Στο δρόμο οι γιατροί του ΕΣΥ! Ξεκινούν κινητοποιήσεις

Σχετικά Άρθρα

Back to top button