ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Απίστευτο: Κατέρρευσε ταβάνι στο Νοσοκομείο Νίκαιας και τραυμάτισε μητέρα ασθενούς! (ΦΩΤΟ)

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι (ΠΟΕΔΗΝ), στο Νοσοκομείο Νίκαιας στην Ορθοπεδική Κλινική κατέρρευσε το ταβάνι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σε θάλαμο νοσηλείας και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα νεαρού ασθενή που σήμερα θα έμπαινε στο χειρουργείο.
Τριτοκοσμικές συνθήκες αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι επικρατούν στα δημόσια νοσοκομεία, αφού οι υποδομές και ο εξοπλισμός των Νοσοκομείων είναι σε πολύ κακή κατάσταση λόγω έλλειψης συντήρησης.

Δείτε παρακάτω τις σοκαριστικές ΦΩΤΟ

 

Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Νίκαιας και Γ.Γ. της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) Πάνος Παπανικολάου: “Καμία ουσιαστική κτιριακή συντήρηση δεν έχει γίνει τα τελευταία 20 χρόνια με όλες τις κυβερνήσεις λόγω “έλλειψης κονδυλίων” … και ιδού τα αποτελέσματα … πάλι καλά να λέμε που δεν έπεσε ολόκληρο το ταβάνι της Ορθοπεδικής και είχαμε μόνο ελαφρύ τραυματισμό συγγενούς”.

Και φυσικά δεν είναι οι μόνες εικόνες ντροπής σε δημόσιο Νοσοκομείο. Μόλις πρόσφατα οι εργαζόμενοι δημοσιοποίησαν και άλλες εικόνες από το Νοσοκομείο Αττικόν όπου επικρατεί αντίστοιχο χάος αλλά όχι επειδή πέφτουν τα ταβάνια αλλά επειδή οι ασθενείς τη …βγάζουν σε ράντζα σε διαδρόμους. Δείτε ΕΔΩ άλλες εικόνες από δημόσιο Νοσοκομείο στην Ελλάδα του 2018: “Εικόνες- ντροπής στο «Αττικόν»: Ασθενείς σε απόγνωση σε ράντζα στους διαδρόμους του νοσοκομείου (φωτο)”

Την ίδια ώρα βέβαια η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ισχυρίζεται ότι όλα βαίνουν καλώς και το ΕΣΥ βελτιώνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με λιγότερα χρήματα ΕΟΠΥΥ και Νοσοκομεία για το 2018! Πόσο κουρεύονται

Ψάχνοντας στο ΕΣΥ για …νοσηλευτή!

Στο κόκκινο τα χειρουργεία 26 Δημόσιων νοσοκομείων! Η «ακτινογραφία» των ελλείψεων

Σχετικά Άρθρα

Back to top button