ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Απίστευτο: Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας ο Διοικητής του «Ερυθρού Σταυρού»! Διπλή Διοίκηση με απόσταση χιλιομέτρων

Αρχική > Άρθρα > Απίστευτο: Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας ο Διοικητής του «Ερυθρού Σταυρού»! Διπλή Διοίκηση με απόσταση χιλιομέτρων

Άλλη μία πρωτότυπη …πατέντα βρήκε για να διορίσει άρον άρον νέο Διοικητή στο Νοσοκομείο της Νίκαιας η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
Με απόφασή του υπουργού Υγείας διορίζεται Διοικητής στο Νοσοκομείο της Νίκαιας από όπου είχε αποπεμφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο ο Δημήτρης Μπούτος που φέρεται να είχε παρουσιάσει τέσσερα πλαστά πτυχία, ο Διοικητής του Νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο»!

Ο νέος …διπλός Διοικητής Ευθύμιος Γεωργόπουλος θα κάνει κάτι μοναδικό για τα χρονικά του ΕΣΥ: θα διοικεί δύο νοσοκομεία τα οποία απέχουν χιλιόμετρα μεταξύ τους καθώς το «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο»! βρίσκεται στους Αμπελοκήπους και το άλλο στη Νίκαια, ενώ ανήκουν και σε δύο διαφορετικές Υγειονομικές Πεφιφέρειες.

Ταυτόχρονα όμως ο νέος διπλός…τριπλός Διοικητής θα έχει υπό την ευθύνη του και το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα».

Να σημειωθεί ότι με βάση τα όσα αναφέρονται στην απόφαση, ο νέος …διπλός Διοικητής θα παραμείνει στον τριπλό του ρόλο μέχρι να διορισθεί νέος Διοικητής στη Νίκαια.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πριν από λίγες ημέρες είχε αποπεμφθεί από το Νοσοκομείο της Νίκαιας και ο υποδιοικητής για άγνωστους λόγους, αφού με έγγραφό του ο υπουργός Υγείας στις 4 Φεβρουαρίου ζητούσε την παραίτησή του όπως αναφέρουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές του HealthReport.gr. Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ που αποκάλυψε το HealthReport.gr: “Νέα απόλυση στο Νοσοκομείο της Νίκαιας του αναπληρωτή Διοικητή! Μπλόκαρε το νοσοκομείο και για απλές εξετάσεις”

Αντάρτικο…ΔΣ από τον τέως αν.Διοικητή

Αξιοσημείωτο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες που το νοσοκομείο της Νίκαιας είχε μείνει ακέφαλο, οι υπηρεσίες δεν μπορούσαν να προμηθευτούν κανένα απολύτως υλικό.

Πάντως έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου της Νίκαιας που απολύθηκε επίσης πριν από λίγες ημέρες, Ιωάννης Κούρλας, δεν αποδέχεται την απομάκρυνσή του και συγκαλεί εκτάκτως της Παρασκευή συνεδρίαση του ΔΣ του νοσοκομείου για να θέσει το θέμα. Άγνωστο πως θα αντιδράσει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας…

UPDATE

Τελικά το έκτακτο ΔΣ δεν πραγματοποιήθηκε καθώς εκλήθη ο νέος Διοικητής κ.Γεωργόπουλος για ενημέρωση ο οποίος επίσης όμως δεν επισκέφθηκε τελικά το νοσοκομείο όπως αναφέορυν πηγές του HealthReport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα μέτρα του υπ. Υγείας για να εξαφανιστούν τα ράντζα από το ΕΣΥ! Τι ανακοινώθηκε

Show More

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close