ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Αποκάλυψη σοκ! Διπλασιάζεται ο αριθμός των θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά!

Σοκ προκαλεί ο αριθμός των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά καθώς υπάρχουν φόβοι για διπλασιασμό των θυμάτων από την πύρινη λαίλαπα αγγίζοντας τους 50!

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία υπάρχουν 24 επιβεβαιωμένοι θάνατοι ενώ υπάρχουν φόβοι για διπλασιασμό των νεκρών καθότι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν πολλοί νεκροί πάνω από 20 που είχαν εγκλωβιστεί σε παραλιακή ταβέρνα στο Μάτι. Διαβάστε ΕΔΩ: Άγνωστος αριθμός νεκρών από τη φονική πυρκαγιά! Δεκάδες εγκαυματίες στα νοσοκομεία

Οικογένειες ολόκληρες, μανάδες νεκρές με τα νεκρά παιδιά στην αγκαλιά τους εντοπίσθηκαν στο χωράφι αναζητώντας σωτηρία προς τη θάλασσα, αλλά ο πύρινος όλεθρος τους εγκλώβισε.

Την είδηση για τον εντοπισμό «πολλών νεκρών» μετέφερε στην τηλεόραση του Σκάι ο αντιδήμαρχος Ραφήνας – πικερμίου Γιάννης Κοκόλης κάνοντας λόγο «για πάνω από είκοσι». Στη συνέχεια, ο διασώστης Βασίλης Ανδριόπουλος έκανε λόγο για την πρώτη καταμέτρηση των θυμάτων, που κατά τη μαρτυρία του, ανέρχονται σε 26. Σύμφωνα άλλες μαρτυρίες τα θύματα στην Αργυρά Ακτή είναι 24.

Ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο διαχείρισης ανθρώπινων απωλειών και όλα τα θύματα μεταφέρονται στο νεκροτομείο στο Γουδί, προκειμένου να γίνει ταυτοποίησή τους.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του διασώστη, οι περισσότεροι νεκροί έχουν εντοπιστεί άλλοι στη θάλασσα, άλλοι στην ταβέρνα και άλλοι σε ένα οικόπεδο.

Με βάση τις επίσημες πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας οι τραυματίες έφθασαν τους 156 εκ των οποίων οι 11 χρειάσθηκε να διασωληνωθούν λόγω της βαρύτητας της κατάστασής τους. Μεταξύ των τραυματιών είναι και 16 παιδιά!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button