Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Αποκαλυπτική έρευνα: Πόσοι Έλληνες κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Πιπεράτες αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή των Ελλήνων προκύπτουν από έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμού ραδιοφωνικού σταθμού. Στο ερώτημα πότε είναι η ιδανική στιγμή για να κάνει κάποιος πρώτη φορά σεξ σε μια σχέση, το 40,6% απάντησε μετά από 4-5 ραντεβού, το 17,8% μετά τον πρώτο μήνα και το 10,5% ακόμα αργότερα, το 15,3% στο δεύτερο ραντεβού και το 10,5% το πρώτο βράδυ.

Εντυπωσιακή η διαφορά στη συγκεκριμένη ερώτηση μεταξύ ανδρών και γυναικών: το 17,9% των ανδρών απαντούν το πρώτο βράδυ και μόνο το 3,2% των γυναικών το ίδιο.

Σε άλλη ερώτηση για το πότε είναι ο ιδανικός χρόνος να πει κάποιος το «σ’ αγαπώ» το 34,2% απάντησε μετά από 2 με 3 μήνες σχέσης.

Ένα ποσοστό που άγγιξε το 24% δήλωσε μετά το πρώτο εξάμηνο, το 10,6% μέσα στον πρώτο μήνα, το 9,8% όταν κλείσει ο πρώτος χρόνος και το 8,5% ακόμα πιο μετά. Οι άντρες και οι ηλικίες 18-24 είναι πιο πιθανό σε σχέση με τους υπόλοιπους να πουν «σ’ αγαπώ» στον πρώτο μήνα της σχέσης.

Πάντως οι Έλληνες δεν συγχωρούν την απιστία καθώς το 54,9% δήλωσε ότι δεν  μπορεί να συγχωρέσουν τον ή την άπιστη σύντροφο.

Τέλος από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι 7 στους 10 πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Περισσότερο οι άνδρες (73,7%) από ότι οι γυναίκες (67,7%).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button