Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Αποκαλυπτική έρευνα: Πόσο σεξ θέλει μια γυναίκα για να μείνει πιστή;

Μπορεί να είναι ευρέως διαδεδομένο ότι οι άνδρες επιδιώκουν περισσότερο το σεξ από ότι οι γυναίκες αλλά μια νέα έρευνα, φέρνει τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου Mississauga στο Τορόντο του Καναδά που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό ”Journal of Personality and Social Psychology”, η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές απαιτήσεις όσο αφορά τη συχνότητα του σεξ ενώ από την άλλη πλευρά οι άνδρες έχουν αναπτύξει την τάση να υποτιμούν τη σεξουαλική επιθυμία της συντρόφου τους, είτε φοβούμενοι την απόρριψη, είτε διότι λειτουργούν σύμφωνα με τα δικά τους θέλω.

Ανατρεπτικές δηλώσεις

Απαντώντας σε σχετικά ερωτηματολόγια, η πλειοψηφία των γυναικών δήλωσε πως τρεις φορές την εβδομάδα είναι πάρα πολύ λίγες! Πάντως το …πρόβλημα επιδεινώνεται, καθώς οι ίδιες αποφεύγουν να κάνουν το πρώτο βήμα και περιμένουν από τον σύντροφό τους να κάνει την κίνηση ματ.

 

 

 

 

Στο μεταξύ το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός πως-σύμφωνα με τους επιστήμονες,- όσο περισσότερο υποτιμά ένας άντρας την ανάγκη της συντρόφου του για σεξ, τόσο εκείνη τον θεωρεί… αφοσιωμένο στη σχέση.

Όπως εξηγούν οι ειδικοί το σεξ παίζει σημαντικότατο ρόλο στη σχέση ενός ζευγαριού ενώ φτάνουν στο σημείο να προειδοποιούν πως η έλλειψή του, οδηγεί τις γυναίκες στις ξένες αγκαλιές.

Αν η συχνότητα των ερωτικών επαφών δεν είναι εκείνη που οι ίδιες ζητούν από τον σύντροφό τους τότε θα απιστήσουν δηλώνουν μετά βεβαιότητας.

Μάλιστα οι ειδικοί επιστήμονες συστήσουν στο ισχυρό φύλο να πειραματίζονται ώστε να εξοικειώνονται με τις απαιτήσεις της αγαπημένης τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button