Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Αποκαλυπτική έρευνα: Σε ποιες χώρες οι γυναίκες κάνουν πολύ σεξ;

Βέβαια το κοινό χαρακτηριστικό των γυναικών που ζουν σε αυτές τις χώρες είναι ότι δεν έχουν μνημόνια και οικονομική κρίση. Στην μελέτη της έρευνα της Lazeeva οι ερευνητές μελέτησαν δεδομένα σχετικά με την αντισύλληψη και την ισότητα των φύλων από διάφορες οργανώσεις, προκειμένου να καταλήξουν στις περιοχές του κόσμου που οι γυναίκες έχουν εντονότερη σεξουαλική ζωή.

Οι ειδικοί, έχοντας ως κριτήριο ότι οι γυναίκες που είναι πιο σεξουαλικά ενεργές πρέπει να είναι σεξουαλικά ικανοποιημένες, να έχουν πρόσβαση σε σεξουαλικά παιχνίδια, να μην έχουν προκαταλήψεις και να ζουν σε μια κοινωνία που να στηρίζει την ισότητα των φύλων, κατέληξαν στις περιοχές που οι γυναίκες είναι πιο ενεργές σεξουαλικά.

Ποιες είναι οι χώρες αυτές;

Ηνωμένο Βασίλειο

Γαλλία

Νέα Ζηλανδία

ΗΠΑ

Βέλγιο

Ελβετία

Ολλανδία

Καθόλου σεξ

Μία στις δύο γυναίκες και ένας στους τέσσερις άνδρες στην Ιαπωνία κάτω των 30 δηλώνουν ότι όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται αλλά περιφρονούν το σεξ. Σε τέτοια βαθμό μάλιστα που οι ψυχολόγοι κάνουν λόγο για το ”σύνδρομο της σεξουαλικής αποχής” ενώ τα ΜΜΕ περιγράφουν τους νέους ως: parasaito shingurus (άγαμοι-παράσιτα).

Μάλιστα οι νέες γυναίκες δίνουν προτεραιότητα στην καριέρα, παρόλο που οι λέξεις ισότητα μητρότητα είναι άγνωστες.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button