Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Αποκαλυπτική έρευνα: Τι θέλουν να ακούν οι άνδρες στο κρεβάτι;

Δημοσκόπηση που έγινε από το Northwestern University του Center for Addiction and Mental Health τεκμηρίωσε ότι έξι στους δέκα άνδρες αφυπνίζονται ερωτικά περισσότερο από τα πρόστυχα λόγια παρά από τα προκλητικά εσώρουχα.

Σύμφωνα με τις πιπεράτες απαντήσεις τους, οι άνδρες θέλουν από τη σύντροφό τους, να τους “ανεβάζει” ψυχολογικά και σωματικά χωρίς όμως λεκτικές υπερβολές!

Πέντε στους δέκα επιθυμούν τα ψιθυριστά λόγια κοντά στο αφτί. Τρείς στους πέντε δήλωσαν ότι η σεξουαλική διέγερση είναι μεγαλύτερη όταν το έτερο ήμιση τους δίνει διαταγές.

Οι φράσεις «Συνέχισε αυτό που κάνεις» «μη σταματάς» φαίνεται ότι ανεβάζουν  τη λίμπιντο των ανδρών σε ποσοστό 65%.

 

 

 

 

 

 

Πάντως η συντριπτική πλειοψηφία φαίνεται πως ανάβει ερωτικά όταν ακούει πρόστυχα λόγια που σχετίζονται με το μέγεθος των προσόντων τους.

Επίσης οι άνδρες θέλουν να ακούν ότι το σεξ μαζί τους ήταν το καλύτερο και σχεδόν ποτέ δεν επιθυμούν να γίνονται συγκρίσεις με τους πρώην.

Δύο στους τρείς παραδέχθηκε ότι η ερωτική διέγερση είναι μεγαλύτερη, όταν χαρακτηρίζονται από τους συντρόφους τους “σέξι”. Αυτό το κομπλιμέντο φαίνεται ότι είναι πάντα καλοδεχούμενο από το αντρικό φύλο.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button