ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Αποκλειστικό: Ξεσκονίζουν φακέλους γιατρών για φακελάκια οι ράμπο του υπ.Υγείας! Όλες οι πληροφορίες

Ξεκινά για τα καλά όπως φαίνεται ο πόλεμος κατά των «φακελάκηδων» γιατρών στα νοσοκομεία, καθώς στη μάχη μπαίνουν και οι «ράμπο» Υγείας του Σώματος Επιθεωρητών του υπ.Υείας (ΣΕΥΥΠ).

Μετά και τις τοποθετήσεις του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, ότι θα ληφθούν τρία άμεσα μέτρα για να χτυπηθούν τα φακελάκια στα νοσοκομεία, ξεκινά και στην πράξη η διερεύνηση του θέματος από τους ράμπο Υγείας. Διαβάστε ΕΔΩ τα μέτρα που λαμβάνει άμεσα το υπουργείο Υγείας: «Έρχονται τρία νέα μέτρα για τους «φακελάκηδες» γιατρούς στα νοσοκομεία! Όλες οι πληροφορίες»

Αρχίζει το ξεσκόνισμα των φακέλων

Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές στο HealthReport.gr, οι ράμπο υγείας ξεκινούν σταδιακά το άνοιγμα των φακέλων με καταγγελίες τόσο ανώνυμες όσο και επώνυμες που αφορούν σε γιατρούς που ζήτησαν φακελάκι από ασθενείς.

Οι καταγγελίες σχετίζονται με συγκεκριμένα ονόματα γιατρών του ΕΣΥ μεταξύ των οποίων και γνωστά ονόματα από το νοσοκομειακό χώρο, σημειώνουν οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr.

Άγνωστο παραμένει πάντως εάν το ΣΕΥΥΠ θα ζητήσει τελικώς το άνοιγμα και των λογαριασμών όσων έχουν καταγγελθεί για φακελάκια, ένα ενδεχόμενο που είναι πιθανό, λένε οι πληροφορίες του HealthReport.gr.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια έχουν απολυθεί από το ΕΣΥ 15 γιατροί που είχαν πάρει φακελάκι, ενώ δεκάδες άλλοι βρίσκονται ακόμη σε αργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Editorial: Μόνη σωτηρία για τα νοσοκομεία: πόλεμος στο φακελάκι!

Φακελάκι στον Έβρο από πανεπιστημιακό γιατρό! Πως πιάστηκε στη φάκα

ΕΣΥ: Τελικά πόσοι επίορκοι γιατροί τιμωρούνται για τα «φακελάκια»; Τι δείχνουν τα στοιχεία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button