ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Αποπέμφθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» διά χειρός Πολάκη! Όλο το παρασκήνιο

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Αρχική > Άρθρα > Αποπέμφθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» διά χειρός Πολάκη! Όλο το παρασκήνιο

Εκτός ΕΣΥ τίθεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr ο Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Αθήνας «Γ.Γεννηματάς» Βασίλειος Κεκερής.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr, ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ζήτησε την παραίτηση του, καθώς υπήρχαν καταγγελίες στο υπουργείο Υγείας για κακοδιοίκηση αλλά και δημοσιεύματα στον Τύπο.

Οι ίδιες πληροφορίες του HealthReport.gr σημειώνουν ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οικονομικός έλεγχος στο Νοσοκομείο Γεννηματάς για να διαπιστωθεί εάν αληθεύουν οι καταγγελίες που έφθασαν στο υπουργείο Υγείας και στον ίδιο τον Παύλο Πολάκη.

Διαβάστε ΕΔΩ: “Παρασκήνια: Διοικητές Νοσοκομείων σε απόγνωση!”

Μάλιστα δεν αποκλείεται να μπει και το Σώμα Επιθεωρητών του υπουργείου Υγείας γνωστοί και ως «ράμπο» υγείας στο Νοσοκομείο, για να κάνουν φύλλο και φτερό όλα τα στοιχεία και τα οικονομικά του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Κεκερής είναι γιατρός αναισθησιολόγος και η οργανική του θέση είναι στο ΕΚΑΒ, όπου και αναμένεται να επιστρέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παύθηκε από το Κυπριακό ΕΣΥ ο Νίκος Πολύζος!

Διαγνωστικά κέντρα: Αναζητούνται 50 εκατ. ευρώ για να ανασταλεί η απεργία! Νέα συνάντηση του κλάδου με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button