Ειδήσεις Υγείας

Αποτοξίνωση τώρα: «Καθάρισε» τον οργανισμό σου με αυτές τις τροφές

Τα εορταστικά τραπέζια με τα πλούσια εδέσματα και τα γλυκίσματα κόλλησαν το δείκτης της ζυγαριάς στον ίδιο αριθμό τις τελευταίες ημέρες.
Πριν ανεβείτε πάλι στη ζυγαριά μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε αποτοξίνωση!

Τέλος οι υδατάνθρακες

 

 

 

 

 

 

 

Μία από τις μεγαλύτερες διατροφικές αλλαγές στις γιορτές είναι η υπερβολική πρόσληψη υδατανθράκων, κυρίως από τη ζάχαρη που περιέχουν τα γλυκά, τα οποία έχουν την τιμητική τους τις μέρες, που πέρασαν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περιορίσετε την κατανάλωση των γλυκισμάτων, προκειμένου να επανέλθουν τα επίπεδα της γλυκόζης στα φυσιολογικά τους όρια.

Περισσότερα λαχανικά

Αν τις προηγούμενες ημέρες δεν βάλατε στο πιάτο σας καθόλου σαλάτα ήρθε η ώρα να τη συμπεριλάβετε και πάλι στο καθημερινό σας μενού.

Μικρογεύματα

 

 

 

 

 

 

 

Για να ελέγξετε τις λιγούρες ώστε να μην υποκύψετε σ’ αυτές φροντίστε να τρώτε καθημερινά μικρά γεύματα. Προσπαθήστε να επικεντρώσετε τις διατροφικές σας επιλογές σε τρόφιμα με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, όπως είναι το αγγούρι, το λάχανο, το σέλερι και το μαρούλι.

Νερό πολύ νερό

 

 

 

 

 

 

 

Για να αποτοξινωθεί ο οργανισμός σας χρειάζεται νερό…πολύ νερό. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε έναν φυσικό φρουτοχυμό το πρωί και έναν χυμό λαχανικών το απόγευμα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button