ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Από τον ΕΦΚΑ στον ΕΟΠΥΥ! Μετακινήσεις υπαλλήλων για να χτυπηθεί η γραφειοκρατία

Ειδικότερα με ανακοίνωσή του ο ΕΟΠΥΥ καλεί το Διοικητικό προσωπικό που υπηρετεί σε υπηρεσίες του ΕΦΚΑ σε όλη τη χώρα, εάν το επιθυμεί να μετακινηθεί στις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ Αττικής όπου υπάρχει έλλειψη προσωπικού.

Τα κενά σε προσωπικό στον ΕΟΠΥΥ είναι εξάλλου κάτι παραπάνω από εμφανή πλέον καθώς δεν μπορούν ούτε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ασθενών οι οποίοι υποβάλουν αιτήματα για να εισπράξουν τα χρήματά τους, αλλά οι αιτήσεις μένουν στα …συρτάρια. Διαβάστε ενδεικτικά ΕΔΩ αν περιμένετε χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ: «Στον «αέρα» 100.000 αιτήματα ασφαλισμένων προς τον ΕΟΠΥΥ! Πότε θα πάρουν τα χρήματά τους»

Γι αυτό άλλωστε με βάση τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, για να ικανοποιηθεί αίτημα ασφαλισμένου του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα μπορεί να χρειαστεί να περάσει ακόμη και ένας χρόνος. Άλλωστε τα αιτήματα είναι στοιβαγμένα στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ και οι λιγοστοί υπάλληλοι αδυνατούν να τα ελέγξουν.

Όποιοι υπάλληλοι λοιπόν στον ΕΦΚΑ επιθυμούν να μετακινηθούν στον ΕΟΠΥΥ, μπορούν να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις έως τις 26/05/2017 στο Τμήμα Διαχείρισης Ανάπτυξης και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης του ΕΟΠΥΥ, με ταυτόχρονη κοινοποίησή τους στη Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΕΦΚΑ (ταχυδρομική διεύθυνση: Αγ. Κωνσταντίνου 8, Τ.Κ. 10241 Αθήνα).

Με βάση και την ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ, οι αιτήσεις μπορούν να σταλούν ταχυδρομικά (ταχυδρομική διεύθυνση: Αποστόλου Παύλου 12, Τ.Κ. 15123 Μαρούσι) ή στο φαξ (210-6871790) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση d1.t1@eopyy.gov.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρατόμησαν την επικεφαλής ελέγχου του ΕΟΠΥΥ! Όλο το παρασκήνιο

Απόλυση με email στον ΕΟΠΥΥ! Όλο το παρασκήνιο από την καρατόμηση της Διευθύντριας Ελέγχου

Στον «αέρα» 100.000 αιτήματα ασφαλισμένων προς τον ΕΟΠΥΥ! Πότε θα πάρουν τα χρήματά τους

Πόσα πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ για ιατρικές επισκέψεις; Τα κονδύλια και οι ανάγκες

Παρασκήνια: Μάχη για τη θέση στον ΕΟΠΥΥ στη «γαλάζια» παράταξη!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button