Ειδήσεις ΥγείαςΟμορφιά

Αραίωση βλεφαρίδων: Tips για να δυναμώσουν!

Όμως όταν αρχίζουν να αραιώνουν συνήθως μετά την ηλικία των 30 ετών τότε προκαλεί έντονη αναστάτωση στο γυναικείο φύλο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όταν τα χρόνια περνούν, τα μαλλιά γίνονται λεπτότερα και πιο ξηρά, ενώ αυξάνεται ο κίνδυνος τριχόπτωσης.

Οι αιτίες που ενοχοποιούνται για την κατάσταση αυτή είναι κυρίως οι ορμονικές αλλαγές ή η ανεπάρκεια βιταμινών, το τρίψιμο των ματιών καθώς και η βλεφαρίτιδα.

Αντιμετώπιση

Τα καλά νέα είναι ότι  υπάρχουν μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να αναπτυχθούν οι βλεφαρίδες σας και να μη χρειάζεται να βάζετε καθημερινά πολλές στρώσεις μάσκαρα. Προϋπόθεση όμως είναι όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό να χρησιμοποιούν με μέτρο τα διάφορα προϊόντα, καθώς η περιοχή των βλεφάρων είναι εξαιρετικά ευαίσθητη.

 

 

 

 

 

 

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για την ανάπτυξη και τη διατήρηση της υγείας των βλεφαρίδων σας:

Ορός ανάπτυξης βλεφαρίδων

Οι οροί ανάπτυξης ενισχύουν τις εξασθενημένες και ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες, καθώς προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη και αναγεννούν την επιφάνεια αλλά και το εσωτερικό τους. Βελτιώνουν το μήκος, συμβάλλουν στην πάχυνση, σκουραίνουν το χρώμα τους, αυξάνουν τον όγκο και προλαμβάνουν την πτώση τους.

Αμινοξέα

Προσφέρουν θρέψη και αποκαθιστούν τις βλάβες στην πρωτεΐνη των τριχών. Οι αλυσίδες αμινοξέων σχηματίζουν ένα πεπτίδιο, το οποίο υπάρχει στους περισσότερους ορούς ανάπτυξης. Τα πεπτίδια δυναμώνουν τις βλεφαρίδες και βελτιώνουν την λάμψη και την ελαστικότητά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξαφνική τριχόπτωση: Ποιες παθήσεις κρύβει;

Σχετικά Άρθρα

Back to top button