Επιχειρηματικά Νέα

Ασφάλεια στην εργασία δια χειρός…Draeger Hellas!

 

H Draeger Hellas ιδρύθηκε το 2010, μετά από απόφαση του ομίλου Dräger να επενδύσει στη χώρα μας, ιδρύοντας τη θυγατρική εταιρεία, με στόχο την άμεση πρόσβαση στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της Dräger και στην Ελλάδα, στο χώρο της Υγείας και της Τεχνικής ασφάλειας των Ελληνικών επιχειρήσεων, βιομηχανικών, ναυτιλιακών κ.λπ.
 
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της εταιρείας στην Ελλάδα, προχώρησε σε επέκταση της δραστηριότητά της και από την 1η Νοεμβρίου 2014 αντιπροσωπεύει επίσημα τα διασωστικά προϊόντα του Γερμανικού οίκου Weber Rescue, της κορυφαίας εταιρείας στο χώρο των διασωστικών εργαλείων επί 40 χρόνια.
 
Μερικά σημαντικά διασωστικά προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία Weber Rescue είναι για :
•Εργοστάσια Ανακύκλωσης
•Απεγκλωβισμούς από τροχαία ατυχήματα
•Αντιστήριξη τοιχωμάτων
•Διάσωση από σεισμούς & φυσικές καταστροφές
 
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμπεριλαμβάνουμε κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας μας τα προϊόντα της Weber Rescue, καθώς διευρύνουμε τη γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Μανώλης Σιδηρουργός.
 
Ενώ πρόσθεσε ότι : «Με τη νέα μας αυτή συνεργασία, προσδοκούμε στην καλύτερη ανταπόκριση των ιδιαίτερων αναγκών που δημιουργούνται στις δύσκολες συνθήκες π.χ. διάσωσης, απεγκλωβισμού κ.λπ.»
 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button