Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Αυτά είναι τα νέα είδη σεξ που ξετρελαίνουν άνδρες και γυναίκες!

Νέες τάσεις εισβάλλουν και στην κρεβατοκάμαρα, τρελαίνοντας άνδρες και γυναίκες. Εκτός από τα γνωστά είδη σεξ, ανακαλύπτονται συνεχώς και άλλα που κάνουν θραύση στις χώρες του εξωτερικού!

Δείτε ποια είναι αυτά!

Σεξ εικονικής πραγματικότητας

Δύο στις δέκα γυναίκες προτιμούν να ενδώσουν στο σεξ εικονικής πραγματικότητας, ενώ σχεδόν οι μισές (πάνω από το 40%) εκτιμούν ότι η τεχνολογία κάνει το σεξ πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο.

Το 15% μάλιστα των γυναικών, ηλικίας 17-50 ετών αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί ήδη εφαρμογές που προσφέρουν σεξουαλική ικανοποίηση, ενώ το 20% είναι πρόθυμο να βάλει στο ερωτικό… παιχνίδι και τα social media προκειμένου να ανεβάσει τη λίμπιντο του.

Το σεξ της «εγκρατούς συνουσίας»

Πρόκειται για ένα νέο είδος στο σεξ που ονομάζεται Karezza και δε διστάζουν να το δοκιμάσουν άνδρες και γυναίκες. Στην ουσία συνδυάζει στοιχεία που δανείζεται από το τάντρα σεξ και το δυτικό πολιτισμό. Επικεντρώνεται στην σωματική επαφή και δεν έχει σκοπό τον οργασμό.

Κωδικό όνομα Wegasm

Ένα νέο είδος σεξ με το κωδικό όνομα Wegasm βοηθάει τα ζευγάρια να πετύχουν τον ταυτόχρονο οργασμό.
Απαραίτητη προϋπόθεση η φαντασία και η προετοιμασία του μυαλού και του σώματος ώστε το ζευγάρι να φθάσει σε ταυτόχρονο οργασμό.

Ανταλλάσσει και ανταλλάσσεται

Η μόδα αυτή που ξεκίνησε από την Αμερική βρήκε φανατικούς οπαδούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Ακόμη και στην χώρα μας λειτουργεί αντίστοιχο κλαμπ. Έτσι αντί να απιστούν τον ή την σύντροφο τους κρυφά, κάνουν σεξ μπροστά στα μάτια των συζύγων τους με την… ευλογία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button