Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Αυτά τα προκαταρκτικά απογειώνουν τις γυναίκες το σεξ!

Έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο New Brunswick του Καναδά, απέδειξε ότι τα προκαταρκτικά ανεβάζουν την λίμπιντο ενώ ο χρόνος που πρέπει να διαρκούν είναι 18 λεπτά!

Παρόλα αυτά διάφορες ερευνητικές μελέτες που έχουν κατά καιρούς πραγματοποιηθεί ερίζουν για την σημασία των προκαταρκτικών στο σεξ αλλά και για το χρόνο που πρέπει να διαρκούν.
«Τα προκαταρκτικά σημαίνουν καλύτερο σεξ για τις γυναίκες», σύμφωνα με τον σεξοθεραπευτή, Ίαν Κέρνελ, συγγραφέα του βιβλίου: «Οι γυναίκες προηγούνται. Οδηγός των ανδρών για την ευχαρίστηση μιας γυναίκας».

Και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Πάντα ενθαρρύνω τα ζευγάρια στο να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις πριν από την ερωτική επαφή. Όσο περισσότερο ασχολείται το ζευγάρι με προκαταρκτικά, τότε υψηλότερος θα είναι ο βαθμός της ερωτικής ευχαρίστησης».
Από την άλλη μια ακόμη άλλη μελέτη από το ερευνητικό Κέντρο της Πράγας που πραγματοποιήθηκε σε άνδρες και γυναίκες απέδειξε ότι ο χρόνος που χρειάζεται να διαρκούν τα προκαταρκτικά, ώστε να διεγερθεί ένας άνδρας ή μια γυναίκα, είναι περίπου 10 λεπτά.

Μυστικά για σίγουρη επιτυχία

Οι σύντροφοι οφείλουν να γνωρίζουν ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες των συντρόφων τους

Το αισθησιακό μασάζ μπορεί να μετατραπεί σε πρώτης τάξης προκαταρκτικό.

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τα αληθινά φιλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

Σχετικά Άρθρα

Back to top button