Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Αυτές είναι οι νέες τάσεις στο σεξ!

Το διαδίκτυο δεν άλλαξε προς τοκαλύτερο μόνο την καθημερινότητα των πολιτών αλλά διαμόρφωσε νέες τάσεις και συμπεριφορές εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Μάθετε ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις στο σεξ που κάνουν θραύση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου

Αfter sex selfies

Η νέα τάση των ζευγαριών είναι μετά το σεξ να βγάζουν selfie και να τις ποστάρουν στο Instagram ή σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Cyber σεξ

Αναμφισβήτητα η τάση των τελευταίων χρόνων, ακούει στο όνομα cyber sex! Υπολογίζεται ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες επιδίδονται φανατικά στο σπορ αυτό. Μάλιστα όπως απέδειξε σχετική έρευνα του Ανχδρολογικού Ινστιτούτου ένας στους δύο χρήστες (ποσοστό 45,6%) παραδέχεται ότι φλερτάρει στο Facebook, με σκοπό το σεξ.

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης «οι γυναίκες παλιά ήθελαν να είναι άπιστες, αλλά δεν μπορούσαν. Τώρα και θέλουν και μπορούν. Το Διαδίκτυο είναι ιδανικός τόπος συνάντησης των εραστών, αφού έχει και την αίγλη του προχωρημένου… μέσου, που είναι, βέβαια».

σεξ

 

 

 

 

 

 

Sex tape

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε απέδειξε πως όλο και περισσότερο ζευγάρια προτιμούν πλέον να μαγνητοσκοπούν τις ερωτικές τους περιπτύξεις και να τις παρακολουθούν αργότερα…

Φίλοι μόνο για … σεξ

Sex buddies ή sex friends είναι μερικές από τις ονομασίες μιας σεξουαλικής τάσης που φαίνεται να κερδίζει οπαδούς τα τελευταία χρόνια.Πρόκειται για φίλους ή γνωστούς που έχουν μεταξύ τους μια ξεκάθαρη ή σιωπηλή συμφωνία: κάνουν σεξ περιστασιακά χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς να εμπλέκονται συναισθηματικά.

«Eκδικητικό πορνό»

Ο λόγος για «revenge porn», το «εκδικητικό πορνό» όπου ένας άντρας ή μια γυναίκα που χώρισε και θέλει να εκδικηθεί το έτερον ήμισυ αναρτά στο ίντερνετ γυμνές φωτογραφίες από την εποχή που το ζευγάρι περνούσε σαφώς πιο ευτυχισμένες στιγμές. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πρόσφατα η τάση αυτή απαγορεύτηκε σε Αγγλία, Ουαλία και Αυστραλία, ενώ οι δράστες αντιμετωπίζουν πλέον φυλάκιση μέχρι και 2 έτη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button