Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Αυτές είναι οι top φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών στο σεξ!

Οι φαντασιώσεις δίνουν και παίρνουν ανεβάζοντας το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Όμως τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες φαίνεται ότι σπάνια τις αποκαλύπτουν!

Πάντως έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sexual Medicine απέδειξε ότι οι φαντασιώσεις των ανδρών είναι πιο σαφείς και περισσότερο τολμηρές από εκείνες των γυναικών αφού εστιάζονται είτε στη σεξουαλική πράξη είτε σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Για τις γυναίκες μια φαντασίωση είναι περισσότερο εγκεφαλική και περιλαμβάνει πιπεράτες λεπτομέρειες ενώ για τους άνδρες που συμμετείχαν στην ίδια έρευνα απάντησαν ότι η φαντασίωση που τους τρελαίνει ήταν η ιδέα του ομαδικού σεξ.

Όσον αφορά τους ρόλους στο σεξ στο παιχνίδι των φαντασιώσεων, το ισχυρό φύλο είναι εξίσου ανοιχτό στην κυριαρχία και την υποταγή. Μια γυναίκα φαίνεται να προσεγγίζει πιο παραδοσιακά το σεξ ακόμη και στις φαντασιώσεις της, καθώς επιθυμεί ο άνδρας να έχει ηγετικό ρόλο.

Οι πιο συχνές φαντασιώσεις

Στην έρευνα συμμετείχαν 800 άνδρες και 790 γυναίκες που κλήθηκαν να απαντήσουν με ειλικρίνεια σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις φαντασιώσεις τους. Όπως προέκυψε στους άνδρες η τοπ φαντασίωση σε ποσοστό άνω του 80% ήταν το να κάνουν σεξ με δυο γυναίκες ενώ στις γυναίκες σε ποσοστό άνω του 50% ήταν να κάνουν σεξ με κάποιον άγνωστο και όχι τον σύντροφο τους. Άλλες ερωτικές φαντασιώσεις και των δύο φύλων είναι:

Σεξ σε ειδυλλιακή ατμόσφαιρα: άνδρες 81%, γυναίκες 80%

Σεξ με υποταγή: άνδρες 53,3%, γυναίκες 64,6%

Σεξ παρά τη θέληση: άνδρες 30,7%, γυναίκες 28,9%

Αυτοικανοποίηση από μια νέα γνωριμία: άνδρες 64,7%, γυναίκες 36,8%

Βιντεοσκόπηση της ερωτικής σκηνής: άνδρες 43,9%, γυναίκες 31,9%

Ξυλοδαρμός στους γλουτούς άνδρες 46,2%, γυναίκες 52,1%

Σεξ με γυναίκα που έχει μικρό στήθος: άνδρες 10,8%, γυναίκες 52,3%

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια είναι τα καλύτερα αφροδισιακά για αυξημένη λίμπιντο

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button