ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Αυτοί είναι οι δυο νέοι αντιπρόεδροι του ΕΟΦ! Ο Λ. Πάλλης και ο Χ. Κανδηλώρος

Ένας παιδοψυχίατρος αλλά και ένας ειδικός στα οικονομικά της υγείας αναλαμβάνουν τα δύσκολα πόστα στις θέσεις των δυο αντιπροέδρων του ΕΟΦ.

Όπως αποκαλύπτει το www.HealthReport.gr ο Χάρης Κανδηλώρος ( οικονομικά της υγείας) και ο Λευτέρης Πάλλης παιδοψυχίατρος στο ΕΣΥ είναι τα δυο νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον ΕΟΦ μαζί με τον πρόεδρο Δημήτρη Φιλίππου. Διαβάστε ΕΔΩ το who is who του νέου Προέδρου τον οποίο αποκάλυψε το HealthReport.gr: « Αποκλειστικό: Νέος Πρόεδρος του ΕΟΦ ο χειρουργός Δημήτρης Φιλίππου!»

Ο υπουργός υγείας κατέληξε στους δυο ειδικούς μετά από έρευνα που έκανε στην αγορά υγείας ενώ το σκεπτικό ήταν ο ένας να γνωρίζει από φάρμακα και οικονομικά και άλλος από ιατρική και θεραπεία.

Ποιοι είναι

Ο Χάρης Κανδηλώρος είναι γνωστός ήταν σύμβουλος στον Ανδρέα Λυκουρέτζο ενώ έχει διατελέσει διοικητής στον Άγιο Σάββα επί θητείας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Κανδηλώρος σήμερα είναι επικεφαλής του φορέα που διαχειρίζεται τα νοσηλεία των δημόσιων νοσοκομείων και για αυτό θα είναι άμισθος στον ΕΟΦ.

Ο δεύτερος αντιπρόεδρος είναι γνωστός και με μεγάλη πείρα στον τομέα του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαπραγματεύσεις τιμών στα φάρμακα με διαδικασίες εξπρές και με βάση την αποτελεσματικότητα! Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο Κικίλια

ΕΟΦ: «Μπόνους» 700.000 ευρώ στους υπαλλήλους! Ποιοι το δικαιούνται

Σχετικά Άρθρα

Back to top button