Ειδήσεις ΥγείαςΟμορφιάΠλαστική

Αυτό είναι το μυστικό για να αποκτήσετε τα σαρκώδη χείλη των σταρ!

Το όνειρο της κάθε γυναίκας για τέλεια χείλη μπορεί να γίνει πραγματικότητα χάρη σε ένα νέο είδος υαλουρονικού, ειδικά φτιαγμένο για την αυξητική χειλιών.

Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο η  αυξητική χειλιών είναι μία από τις διαδικασίες που πολλές γυναίκες και άντρες θέλουν να κάνουν αλλά διακατέχονται από ένα φόβο. Ο φόβος αυτός έχει να κάνει με την φυσικότητα του αποτελέσματος. Η φυσικότητα του αποτελέσματος έχει να κάνει κυρίως με τον όγκο που θα αποκτήσουν τα χείλη.

Οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν κακά παραδείγματα ατόμων με υπερβολικά διογκωμένα χείλη και για τον λόγο αυτό αποθαρρύνονται. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα αυτά είναι ακραία και οφείλονται συνήθως σε κακή ποιότητα υλικών, που έγινε από μη εξειδικευμένο γιατρό.

Όπως επισημαίνει ο ειδικός το υαλουρονικό είναι το κατεξοχήν υλικό που χρησιμοποιούμε στην αυξητική χειλιών. Έχει το πλεονέκτημα ότι δεν δημιουργεί αντιδράσεις με τον οργανισμό και ότι δίνει άμεσο αποτέλεσμα. Η γυναίκα δηλαδή ή ο άντρας, που το κάνουν, βλέπουν στον καθρέπτη εκείνη την στιγμή το τελικό τους αποτέλεσμα και αποφασίζουν εάν θέλουν να προσθέσουν άλλο ή όχι.

Επίσης στο υαλουρονικό υπάρχει το πλεονέκτημα ότι η διαδικασία είναι απόλυτα αναστρέψιμη. Δηλαδή μπορεί να αφαιρεθεί κάτι εάν σε κάποιον κάτι δεν αρέσει. Επομένως το βασικό πλεονέκτημα του υαλουρονικό είναι ότι μας δίνει την ασφάλεια ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία υπερβολή, ότι το αποτέλεσμα που βλέπουμε εκείνη την στιγμή είναι και το τελικό καθώς και ότι σε οποιαδήποτε στιγμή μπορούμε να το αφαιρέσουμε.

Αυξητική χειλιών με φυσικό αποτέλεσμα

Πάντως η φυσικότητα του αποτελέσματος σε μια αυξητική στα χείλη δεν εξαρτάται μόνο από τον όγκο του υλικού που θα προσθέσει ο πλαστικός χειρουργός. Τα χείλη δεν είναι ένα ακίνητο σημείο του προσώπου αλλά έχουν πολύ έντονη κινητικότητα. Μπορεί δηλαδή τοποθετώντας υαλουρονικό να έχουμε χείλη τα οποία να είναι κανονικά σε όγκο αλλά να μην συμπεριφέρονται κανονικά κατά την κίνηση.

Ένα πρόβλημα, το οποίο υπάρχει με τα συνήθη υαλουρονικά, είναι ότι σε μερικά άτομα (όχι σε όλα) το υαλουρονικό δεν ακολουθεί την κίνηση των χειλιών, όταν το άτομο αυτό χαμογελάει τονίζει ο κ. Χριστόπουλος. Και καταλήγει: Η λύση δόθηκε πρόσφατα με την ανακάλυψη ενός καινούριου υαλουρονικού, το οποίο έχει αρκετή ελαστικότητα. Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου υαλουρονικού είναι ότι ακολουθεί την κίνηση του χείλους σε κάθε μορφασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκασμένα χείλη: Ποιες είναι οι ένοχες αιτίες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button