Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Αυτό το μέγεθος των ανδρικών προσόντων προτιμούν οι γυναίκες!

Το αιώνιο ερώτημα, που απασχολεί άνδρες και γυναίκες, ποιο είναι δηλαδή το ιδανικό μέγεθος των προικισμένων ανδρών, φαίνεται πως βρήκε απάντηση.

Μπορεί η επιστήμη να επισημαίνει, ότι μέγεθος δεν έχει καμιά σχέση με την… λειτουργικότητα, όμως οι γυναίκες φαίνεται ότι έχουν άλλες προτιμήσεις ,τις οποίες δε διστάζουν να τις ομολογήσουν.

πέος

Έρευνα που διεξήχθη μέσω του διαδικτύου, σε δείγμα 2.121 ατόμων μέχρι 45 ετών στις ΗΠΑ εκ των οποίων, οι 1.148 ήταν άνδρες και οι 973 γυναίκες απέδειξε ότι για το «ασθενές φύλο», το τέλειο μήκος είναι τα 15,8 εκατοστά,  ενώ για το ισχυρό φύλο τα 16,6 εκατοστά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι  τα θέλω των ανδρών και των γυναικών, φαίνεται ότι απέχουν παρασάγγες από τις πραγματικές διαστάσεις…

Σύμφωνα με τους ειδικούς του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου ιδανικό μέγεθος, θεωρείται εκείνο που κατά την πλήρη στύση είναι από 12 μέχρι 16 εκατοστά. Ωστόσο, αναφέρουν τα μέλη του Σεξολογικού Ινστιτούτου το μέγεθος των ανδρικών προσόντων μπορεί να αυξηθεί αν ο άνδρας αποφασίσει να κάνει εγχείρηση. Έτσι θα κερδίσει 2-3 εκατοστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί οι άνδρες έχουν εμμονή με το μέγεθος των… προσόντων τους; 12 λόγοι

Σχετικά Άρθρα

Back to top button