Πολιτική Υγείας

Βγήκαν τα μαχαίρια στις εκλογές του ΙΣΑ! Δεύτερη μέρα στις κάλπες με «ίντριγκες» και κόντρες

Σαν …έτοιμοι από καιρό μπήκαν οι γιατροί του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας στην πραγματική… μάχη για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. αλλά και του προεδρείου του ΙΣΑ. Μπορεί η διαδικασία να διεκόπη το πρωί της Κυριακής, όμως παρά τα όσα αντίθετα λέγονταν, δεκάδες μέλη του ΙΣΑ προσέρχονται ακόμη στις κάλπες για τις εκλογές.

Τα λάθη στα ψηφοδέλτια που εντοπίσθηκαν την πρώτη μέρα της ψηφοφορίας, φαίνεται πως δεν ήταν ικανά να ανατρέψουν το κύμα συμμετοχής των γιατρών στις εκλογές. Είναι ενδεικτικό πως ήδη δεκάδες γιατροί προσέρχονται στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μετά και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις διπλοεγγραφές στα ψηφοδέλτια.

Να σημειωθεί πως το πρωί της Κυριακής και ενώ είχε ξεκινήσει η πρώτη μέρα της ψηφοφορίας, διαπιστώθηκε πως υπήρχαν ονόματα υποψηφίων σε δύο ψηφοδέλτια. Αμέσως διάφορες παρατάξεις ενημέρωσαν την εφορευτική επιτροπή η οποία διέκοψε τη διαδικασία και ζήτησε να τυπωθούν εκ νέου τα ψηφοδέλτια. Όπερ και εγένετο. Έτσι η διαδικασία ξεκίνησε και πάλι λίγες ώρες μετά.

Οι εκλογές του ΙΣΑ πραγματοποιούνται στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου ενώ συχνά πυκνά επικρατεί και ένταση μεταξύ των παρατάξεων όπως μεταξύ της ΑΡΣΙ και της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε επίσης
:

Χάος στις εκλογές του ΙΣΑ! Σταμάτησε η ψηφοφορία. Γιατί άνοιξαν οι κάλπες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button