Επιχειρηματικά Νέα

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Επενδύσεις ανάπτυξης

Δύο σημαντικές επενδύσεις «στοχευμένες» τόσο στην υγεία των Ελλήνων όσο και στην ανάπτυξη, πραγματοποιεί ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, μέσα από την εγκατάσταση τελευταίας γενιάς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και τη λειτουργία πέντε νέων διαγνωστικών μονάδων στην Αττική.

Ειδικότερα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ  συμπράττει με την General Electric Healthcare και εγκαθιστά το τελευταίας γενιάς ποζιτρονικής υπολογιστικής τομογραφίας PET/CT Discovery IQ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ στη μονάδα της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ στους Αμπελόκηπους εγκαθίσταται και ο πρώτος αθόρυβος μαγνητικός τομογράφος MR Optima 450W with GEM Suite.

«Κύρια αποστολή του Ομίλου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, και η συνεχής προσπάθεια για περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών στο χώρο της Υγείας. Με τα μηχανήματα που εγκαταστήσαμε οι Έλληνες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ό,τι τελειότερο και πιο σύγχρονο στο χώρο της διάγνωσης και διαχείρισης ογκολογικών περιστατικών», ανέφερε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ, κ. Ευάγγελος Σπανός, κατά την παρουσίαση των νέων επενδύσεων του Ομίλου.

Μάλιστα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρωτιά της εγκατάστασης του PET/CT Discovery IQ στη Θεσσαλονίκη, τόπο καταγωγής του, τονίζοντας πως πρόκειται για το πρώτο PET/CT στον ιδιωτικό τομέα.

Παράλληλα, ο Όμιλος διευρύνει τα διαγνωστικά κέντρα εντός του λεκανοπεδίου, μια  επένδυση ύψους 18 εκατ. ευρώ που θα ανοίξει επίσης 200 θέσεις εργασίας. Οι νέες διαγνωστικές μονάδες θα λειτουργήσουν στο Μενίδι, τη Νέα Σμύρνη, τον Άγιο Στέφανο, την Πεύκη και τα Μελίσσια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button