Πολιτική Υγείας

Γέμισε με πλαστά πτυχία το ΕΣΥ! Εκτός κι άλλος διοικητής

Στην τσιμπίδα των υγειονομικών αρχών έπεσε άλλος ένας διοικητής αυτός του νοσοκομείου Γρεβενών Θεόδωρος Κουκάκης ο οποίος φέρεται να είχε καταθέσει για το διορισμό του πτυχίο με πλασματικά στοιχεία. Ο διορισμός του έφερε την υπογραφή του Άδωνι Γεωργιάδη ενώ η απομάκρυνση του την υπογραφή του Μάκη Βορίδη.

Ο διοικητής εμφανίζεται να έχει καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες βεβαίωση από το ΔΙΚΑΤΣΑ για τίτλο σπουδών και δίπλωμα ειδικότητας τα οποία έχουν εκδοθεί στο όνομα προσώπου με το ίδιο ονοματεπώνυμο αλλά με διαφορετικό τόπο και ημερομηνία γέννησης.

Η αποκάλυψη φαίνεται πως έγινε έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες δεδομένου ότι μετά τα τελευταία κρούσματα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είχε δώσει εντολή να ελεγχθούν όλοι οι τίτλοι σπουδών όλων των διοικητών και αναπληρωτών. Να σημειωθεί ότι με βάση τις τελευταίες ανακοινώσεις της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας ανάμεσα στους διοικητές υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις προσώπων είτε χωρίς πτυχίο είτε με πλαστούς τίτλους σπουδών. Ήδη έχουν ελεγχθεί οι διοικητές των μεγάλων νοσοκομείων της Αθήνας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και ο επανέλεγχος ύποπτων περιπτώσεων προκειμένου να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button