Ειδήσεις ΥγείαςΟμορφιάΠλαστική

Όμορφες και λαμπερές πριν την Πρωτοχρονιά!

Η πλαστική χειρουργική έχει πλέον πολλά «όπλα» στην φαρέτρα της, ώστε να «βοηθήσει» το έργο της φύσης και να βελτιώσει με φυσικό τρόπο μικρές ατέλειες, ή να τονώσει ή απαλύνει κάποια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και το σώμα της νύφης, γρήγορα, ανώδυνα και οικονομικά.
Η ανανεωμένη εμφάνιση που πλέον προσφέρουν οι εξελιγμένες εφαρμογές της σύγχρονης Αισθητικής Ιατρικής και ειδικά οι μη επεμβατικές θεραπείες, είναι πλέον πολλές και κάποιες συνδυάζονται και μεταξύ τους, για καλύτερο αποτέλεσμα.

O κ. Παναγιώτης Σάνδρης, πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής του κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «LASERMED», μας ενημερώνει για τις νέες συνδυαστικές θεραπείες:
«Η καλύτερη μη επεμβατική μέθοδος με ραδιοσυχνότητες, το THERMAGE, με το οποίο σε μία μόνο συνεδρία επιτυγχάνουμε σύσφιξη και ήπιο Lift, συνδυάζεται τώρα με ειδικό σύστημα μονοπολικού deep RF, που δρα σε μεγαλύτερο πάχος ιστού, κάνοντας ακόμα πιο βαθύ Lift στο περίγραμμα του προσώπου,  ενώ ανορθώνει – “γράφει” – καλύτερα τα ζυγωματικά. Ταυτόχρονα ελαχιστοποιείται η χαλάρωση και η πτώση στις παρειές.
Σημαντικά έχει εξελιχθεί και η εφαρμογή Eyes THERMAGE, που καταπολεμά τη χαλάρωση -πτώση στα άνω βλέφαρα και παράλληλα μειώνει τις «σακκούλες»  και τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, σαν mini βλεφαροπλαστική, χαρίζοντάς μας ένα πιο ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα.
΄Εχοντας εξελίξει τη μέθοδο ακόμα περισσότερο, με ειδικές μικρές κεφαλές, εφαρμόζουμε και το LIPS THERMAGE, τη μέθοδο για εξαιρετικό και πολύ φυσικό περίγραμμα στα χείλη, χωρίς χρήση ενέσιμων εμφυτευμάτων: Με την σύσφιξη- πίεση του δέρματος στο όριο των χειλιών, δίνεται ένα πιο τονισμένο περίγραμμα και λειαίνονται σημαντικά και οι ρυτίδες του άνω χείλους» συνεχίζει ο κ. Σάνδρης.
Η εξαιρετική νέα εφαρμογή Plasmalift που αρχικά εφαρμόστηκε για μη επεμβατική βλεφαροπλαστική, προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση τόσο σε ελάφρές όσο και σε πιο έντονες ρυτίδες.
Οφελείται ιδιαίτερα η περιοχή γύρω από τα μάτια (χαλάρωση, λεπτές γραμμές), το περίγραμμα του χείλους, οι γραμμές καπνιστού, οι ρυτίδες δίπλα από το στόμα καθώς και ο λαιμός (ειδικά οι πτυχές- κρέμασμα κάτω από το πηγούνι).

«Ο νέος συνδυασμός επιτυγχάνει μεγάλη βελτίωση, δίνοντας σφικτή, λαμπερή και ανανεωμένη όψη στο δέρμα μας, χαρίζοντάς μας με προσιτό κόστος εξαιρετική ψυχολογία και διάθεση,  ενώ είναι χρήσιμο να σκεφτόμαστε και τα οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μας ζωή χάρις στη νέα, βελτιωμένη μας εμφάνιση» ολοκληρώνει ο κ. Σάνδρης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button