Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Γιατί απιστούν οι γυναίκες; Έρευνα

Όμως οι καιροί άλλαξαν άρδην και όλο και περισσότερες γυναίκες οδηγούνται σε ”περιπέτειες” εκτός σχέσης. Γιατί και πότε συμβαίνει αυτό;

Καμία αναγνώριση

H Γερμανίδα ψυχοθεραπεύτρια Gisela Runte στο βιβλίο της «Πώς απιστούν οι γυναίκες;» μετά από έρευνα που πραγματοποίησε διαπίστωσε ότι, ο πιο κοινός λόγος που απιστούν οι γυναίκες  είναι η έλλειψη αναγνώρισης και εκτίμησης. Σύμφωνα με τη ειδικό, η καθημερινότητα και η ρουτίνα πνίγει πολλές φορές τη ζωή  ενός ζευγαριού με συνέπεια οι σύντροφοι να γίνονται συνήθεια ο ένας για τον άλλον. Την ίδια στιγμή η Γερμανίδα ψυχοθεραπεύτρια επισημαίνει ότι σε πολλές γυναίκες η επαγγελματική επιτυχία και η οικονομική ανεξαρτησία δεν μπορούν να αντισταθμίσουν επαρκώς την έλλειψη αναγνώρισης του συντρόφου τους και ότι, όταν δεν την έχουν, αισθάνονται κάπως σαν τη Σταχτοπούτα”.

Καμία επικοινωνία στο σεξ

Ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλά ζευγάρια είναι η μη ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Η έλλειψη ευχαρίστησης, ικανοποίησης, σωματικής επαφής είναι άλλος ένας από τους σημαντικότερους λόγους που ωθούν μια γυναίκα στην εξωσυζυγική σχέση.

Η εκδίκηση τρώγεται κρύα

Αυτός είναι ο νούμερο ένα λόγος που θα σε απατήσει. Οφθαλμός αντί οφθαλμού. Στην περίπτωση που πρώτη απατηθεί τότε θα κάνει ακριβώς το ίδιο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button