Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Γιατί οι σημερινοί 30αρηδες δεν κάνουν σεξ; Οι top λόγοι

Οι επονομαζόμενοι Millennials (όπως έχει καθιερωθεί να λέγονται εκείνοι που γεννήθηκαν από τις αρχές του ’80) αλλάζουν τα δεδομένα, σύμφωνα με τον Independent αφού είναι η πρώτη καταγεγραμμένη γενιά που κάνει λιγότερο σεξ από ότι οι γονείς τους στην ίδια ηλικία.

Το φαινόμενο αυτό έχει την εξήγηση του γιατί όπως αναφέρουν οι ειδικοί ξεκίνησαν να εργάζονται στην περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και έζησαν από πρώτο χέρι την έκρηξη του ίντερνετ.

Σε μια άλλη έρευνα, της Dr Jean Twenge από το San Diego State University, βρήκε επίσης ότι οι millennials, εκτός από λιγότερο σεξ, έχουν και λιγότερους σεξουαλικούς παρτενέρ, συγκριτικά με την γενιά των γονιών τους.

Όπως δήλωσε στην Independent, υπάρχουν κάποιοι λόγοι που εξηγούν αυτό το φαινόμενο. Μετά την παγκόσμια κρίση, οι millennials αναγκάζονται να δουλεύουν περισσότερες ώρες, σε λιγότερο εξασφαλισμένες θέσεις εργασίας. Επίσης είναι πιθανό να μένουν με άλλους, που σημαίνει λιγότερο προσωπικό χώρο.

Ένας ακόμη λόγος είναι η μεγάλη επαφή με το πορνό. Όπως λέει η ίδια, πολλοί νεαροί άνδρες της έχουν παραδεχτεί ότι το πορνό τους δυσκολεύει να κάνουν σεξ με μια πραγματική γυναίκα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button