Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Γιατί το σεξ είναι καλύτερο στο ξενοδοχείο; Έρευνα

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποίησε μεγάλη ιστοσελίδα ταξιδιωτικών πρακτορείων το τσεκ ιν σε ένα ξενοδοχείο είναι συνώνυμο της εμπειρίας διακοπών και την αναμενόμενη απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα, κάτι που σίγουρα ευνοεί τη διάθεση για στενότερη επαφή μεταξύ των συντρόφων.

Διαβάστε ΕΔΩ που επιθούν τα ζευγάρια να κάνουν sex εκτός σπιτιού: Ποια είναι τα δημοφιλέστερα μέρη;

Την ίδια στιγμή μελέτη που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση PLOS 1 έδειξε ότι οι διακοπές και η αλλαγή περιβάλλοντος ανεβάζουν τα επίπεδα ντοπαμίνης στον οργανισμό, τον ισχυρό νευροδιαβιβαστή που ελέγχει τις αισθήσεις της ευχαρίστησης και της ικανοποίησης.

επικίνδυνα ατυχήματα στο σεξ

 

 

 

 

 

 

Άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν σε εξάρσεις της ντοπαμίνης, είναι η κατανάλωση σοκολάτας ή αλκοόλ, η μουσική ή η χρήση διεγερτικών.

Φυσικά διεγερτικά

Την ίδια στιγμή βάση των αποτελεσμάτων της μελέτης της ιστοσελίδας ταξιδιωτικών πρακτορείων, η καθαριότητα στα δωμάτια, τα καλής ποιότητα σεντόνια και η ανωνυμία αποτελούν φυσικά διεγερτικά για τα ζευγάρια κυρίως για τους παντρεμένους,  που επιθυμούν να αποδράσουν από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα στο σπίτι, που βάζουν φρένο στην ερωτική τους ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Δείτε τι «δυναμώνει» το σπέρμα!

Πέντε λόγοι υγείας για να παίρνετε προφυλάξεις στο σεξ!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button